BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

27/2/2021 - Miami Heat voitti Utah Jazzin ja teki viisi peräkkäistä voittoa

Viimeisessä ottelussa Utah Jazz voitti puolustavan Los Angeles Lakersin 114-89. Tässä pelissä he kohtasivat viime kauden toisen sijaisen Miami Heatin. Kumpi joukkue voi käyttää Koripallo Pelipaidat pelin voittamiseksi, nämä kaksi joukkuetta ovat myös upea ottelu viimeiseen hetkeen. Loppujen lopuksi Miami Heat voitti Utah Jazzin 124-116, ja joukkue saavutti viiden ottelun voittoputken.

Pelin häviön tulos ei vaikuttanut Utah Jazzin asemaan läntisessä konferenssissa. Pelin voittanut Miami Heat on tällä hetkellä idän konferenssin viidenneksi. Lyhyt välikausi ei ole ollut hyvä Miami Heatille sen jälkeen, kun hän oli päässyt finaaliin viime kaudella. Ja pääpelaaja Jimmy Butler ei voinut käyttää Miami Heat Pelipaita ja jäi joukkueen monista peleistä. Vasta kun hän palasi joukkueeseen, joukkueen sijoitus nousi jatkuvasti. Goran Dragić ja Bam Adebayo eivät pelanneet kaksinkertaisia ​​lukuja tässä pelissä, mutta Jimmy Butler teki myös korkeimmat pisteet 33 pistettä.

Pelin häviötä ei voida pitää Utah Jazzin heikentymisenä, ja tehokas hyökkäävä ja puolustava suorituskyky on aina ollut joukkueen etu. Utah Jazzin ennätys on 26 voittoa ja 7 tappiota, niin erinomainen voittoprosentti riittää todistamaan joukkueen vahvuuden. Se on vain, että Utah Jazz kohtaa Miami Heatin kokoonpanokokoonpanon, mikä ei tee vastakkainasettelua niin helpoksi.

https://www.bloglovin.com/@huangxiao

https://rakkauspaita02.wordpress.com/


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


25/2/2021 - Los Angeles Lakers kohtelee vaikeita aikoja

Viimeaikainen Los Angeles Lakers -peli on hämmentänyt monia faneja. Sen jälkeen, kun Los Angeles Lakers hävisi Utah Jazzille 89-114, joukkue kärsi neljän pelin tappioputkesta. Pelaajat, joilla oli keltaiset Koripallo Pelipaidat, eivät toimineet hyvin. Tämä on Los Angeles Lakersin pisin tappioputki kahden viime kauden aikana.

Viime kauden Los Angeles Lakers voitti mestaruuden ja rakensi uudelleen ja kirjautui sisään offseasonin aikana. Voittajakokoonpano on muuttunut, ja tämän kauden kokoonpano on nuorempi. Kaikki ajattelevat, että heillä on jo vahva kokoonpano, mutta heidän viimeaikainen suorituskyky on todellakin erittäin epätyydyttävä. Pelaajat, joilla on Utah Jazz Pelipaita, tekivät tässä pelissä 22 kolmipistettä, mutta Los Angeles Lakers kahdeksan. Vertailevana datana voidaan nähdä, että Los Angeles Lakersin on erittäin vaikea ohittaa pisteet.

Monet ihmiset ajattelevat, että Los Angeles Lakers johtuu Anthony Davisin ja Dennis Schroderin poissaolosta, joukkue on edessään vaikeassa ajassa. Mutta tiimin sisäisten puutteiden ratkaisematta jättäminen vain vaikeuttaa LeBron Jamesin johtamista joukkueeseen.

https://www.bloglovin.com/@huangxiao

https://rakkauspaita02.wordpress.com/


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 47
      Précédent | Suivant