BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

23/2/2021 - Houston Rocketsin tappion tuomien pelaajien vertailu

Kun James Harden oli Houston Rocketsissa aiemmin tällä kaudella, kaikkien huomiota ei kiinnittänyt joukkueen suorituskyky. Mutta hänen esityksensä ja pyyntö jättää joukkue tuona aikana olivat kiistanalaisia. Kun Houston Rockets hävisi Bullsille 100-120, fanit muistivat James Hardenin, joka vaihtoi Koripallo Pelipaidat ja tuli Brooklyn Netsiin.

Tämän pelin menetys nosti Houston Rocketsin kahdeksan ottelun tappioputkeen, ja joukkue sijoittui läntisen konferenssin 14. sijalle. Sijoitusnäkökulmasta se on hyvin lähellä valintaa nro 1. Houston Rocketsin nykyisenä johtajana kaikki ovat kysyneet John Wallia. Vertaa häntä entiseen Houston Rocketsin johtajaan James Hardeniin. Loppujen lopuksi James Hardenilla ei ollut niin huonoja tuloksia, kun hän pelasi Houston Rocketsissa. James Harden, jolla on nyt Brooklyn Nets Pelipaita, esiintyy edelleen erittäin hyvin.

Houston Rocketsista lähtenyt James Harden tajusi, että joukkueella ei ole kykyä kilpailla mestaruuskilpailuista. John Wallin kyky johtaa joukkuetta voi käyttää vain voimaa antaakseen joukkueen voittoprosentin puhua. Sen sijaan, että verrattaisiin toisiaan nykyisen tilanteen muuttamiseksi.

https://www.bloglovin.com/@huangxiao

https://rakkauspaita02.wordpress.com/

 


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


21/2/2021 - Alex Caruson pitäisi parantaa kykyjään

Kiistanalaisin asia tässä pelissä on se, että Alex Caruson viimeinen kolmen osoittimen menetti käyttämättömät mahdollisuudet. Ja pelin jälkeen hän piti Los Angeles Lakers Pelipaita pukeutuneena koripallokehään.

Kaksi joukkuetta eteni yhdessä mestaruuskilpailuihin viime kaudella, mutta Miami Heat hävisi Los Angeles Lakersille ja jäi mestaruudesta. Tässä pelissä molemmat joukkueet tapasivat jälleen uudella kaudella, mutta Miami Heat voitti Los Angeles Lakersin 96-94 kostoaan. Valitettavasti Los Angeles Lakers menetti mahdollisuuden taistella takaisin, ja joukkueen yleinen suorituskyky oli suhteellisen hidas. Lisäksi joukkueen pääpelaajat Anthony Davis ja Dennis Schroder olivat poissa pelistä, ja joukkue toimi huonosti hyökkäyksessä ja puolustuksessa.

Miami Heat oli paremmassa tilassa tässä pelissä, varsinkin loukkaantumisesta toipunut Jimmy Butler pukeutui Koripallo Pelipaidat pelaamiseen. Pelin tulosta ei voida muuttaa, ja kiistely heidän heikosta suorituskyvystään on edelleen olemassa. Alex Caruson pitäisi kuitenkin parantaa tasoaan.

https://www.bloglovin.com/@huangxiao

https://rakkauspaita02.wordpress.com/


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 2 sur 47
      Précédent | Suivant