BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

4/12/2020 - LeBron James uudistaa sopimuksen joukkueen kanssa etukäteen

Fanit eivät odottaneet uutisia siitä, että Anthony Davis ja Los Angeles Lakers jatkoivat sopimustaan. Sen sijaan LeBron James ja Los Angeles Lakers tekivät kahden vuoden sopimuksen.

LeBron Jamesin NBA-uran voidaan sanoa olevan rikas ja jännittävä. Vaikka hän ei päässyt pudotuspeleihin joukkueen kanssa Cleveland Cavaliersin kahden ensimmäisen kauden aikana, hän lopulta täytti lupauksensa. Tämä on myös ensimmäinen mestaruus, jonka Cleveland Cavaliers on voittanut puolen vuosisadan ajan. LeBron James ei ole enää nuori, mutta silti hänellä oli viime kaudella Koripallo Pelipaidat keskimäärin 25,3 pistettä, 10,8 syöttöä ja 7,8 levypalloa. Ja sai Los Angeles Lakersin voittamaan mestaruuden viime kaudella. Mitä tulee LeBron Jamesin sopimuksen jatkamiseen joukkueen kanssa etukäteen, jotkut ihmiset ajattelevat, että joukkue haluaa pitää Anthony Davisin.

Seuraavaksi on selvitettävä, haluako Anthony Davis jatkaa Los Angeles Lakers Pelipaita käyttämistä ja haluaako hän pelata LeBron Jamesin kanssa uudella kaudella ja uudistaa sopimuksensa.

https://www.bloglovin.com/@huangxiao

http://rakkauspaita02.blogdumps.net/


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


1/12/2020 - Los Angeles Lakers täydellinen kokoonpano

Tämän vuoden Los Angeles Lakers ei vain voittanut mestaruutta viime kaudella, vaan rakensi myös syvän vahvistuksen pelin jälkeen. Uuden kauden aikana joukkueen voidaan sanoa olevan täynnä itseluottamusta.

Viime vuoteen verrattuna nykyinen Los Angeles Lakers voi silti käyttää peruspalkkaa toisen pelaajan lisäämiseen laukaisematta ylärajaa. Viime vuonna he voisivat allekirjoittaa jäljellä olevat pelaajat vasta allekirjoitettuaan muut joukkueet, ja he voittivat mestaruuden tällä kokoonpanolla. Vaikka Anthony Davis ei ole virallisesti uusinut sopimusta joukkueen kanssa, kaikki tietävät, että hän todennäköisesti pysyy Los Angeles Lakersissa. Koripallo Pelipaidat varustettu Jared Dudley pysyi lisäksi joukkueen luona yhden vuoden peruspalkalla. Hän ylläpitää edelleen pukuhuoneen ilmapiiriä.

Kun joukkue lisäsi uusia jäseniä, se uhrasi myös osan osallistuneista pelaajista, jotka käyttivät Los Angeles Lakers Pelipaita viime kaudella. Kaikki ponnistelut johtuvat siitä, että he ovat aloittamassa matkan puolustaa mestaruutta, valmistautua mestaruuteen.

http://rakkauspaita02.blogdumps.net/

https://www.bloglovin.com/@huangxiao


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 30
      Précédent | Suivant