BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

2/3/2021 - James Harden esiintyi hyvin Brooklyn Netsissä

Brooklyn Netsin kahdessa viimeaikaisessa ottelussa yksi hävisi ja toinen voitti. Tässä pelissä Brooklyn Nets voitti San Antonio Spursin 124-113 välttäen kahden pelin tappioputken. Vaikka James Harden vaihtoi joukkueita tällä kaudella, hän päätti käyttää Brooklyn Nets Pelipaita. Päivinä, jolloin Kevin Durant ei ollut joukkueessa, hän otti Brooklyn Netsin hyökkäävät ja puolustavat tehtävät.

James Harden integroitui myös vähitellen Brooklyn Netsiin ja osoittautui omalla voimallaan. Kevin Durantin ja Kyrie Irvingin poissaolojen takia James Harden ei yksin voinut johtaa joukkuetta voittoon. Kyrie Irvingin paluu tässä pelissä ilmeisesti muutti joukkueen tilannetta. James Hardenin ja Kyrie Irvingin yhteistyö auttoi joukkuetta lopulta voittamaan vastustajan. Brooklyn Nets vakiinnutti idän konferenssin toisen sijan, ja James Hardenin vahvuus on edelleen olemassa, vaikka hän vaihtaisi Koripallo Pelipaidat.

Vaikka San Antonio Spurs ei ole parhaimmillaan, mutta peli on myös erittäin vahva. Tehokkaan Brooklyn Netsin edessä joukkue voi silti tasoittaa ja päästä jatko-otteluun. Valitettavasti Brooklyn Nets ei antanut San Antonio Spursille mahdollisuutta menestyä. James Harden teki 30 pistettä, 14 levypalloa ja 15 syöttöä tässä pelissä. Vaikka hänestä tulisikin joukkueen vartija, hän on silti niin hyvä.

https://www.bloglovin.com/@huangxiao

https://rakkauspaita02.wordpress.com/


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


27/2/2021 - Miami Heat voitti Utah Jazzin ja teki viisi peräkkäistä voittoa

Viimeisessä ottelussa Utah Jazz voitti puolustavan Los Angeles Lakersin 114-89. Tässä pelissä he kohtasivat viime kauden toisen sijaisen Miami Heatin. Kumpi joukkue voi käyttää Koripallo Pelipaidat pelin voittamiseksi, nämä kaksi joukkuetta ovat myös upea ottelu viimeiseen hetkeen. Loppujen lopuksi Miami Heat voitti Utah Jazzin 124-116, ja joukkue saavutti viiden ottelun voittoputken.

Pelin häviön tulos ei vaikuttanut Utah Jazzin asemaan läntisessä konferenssissa. Pelin voittanut Miami Heat on tällä hetkellä idän konferenssin viidenneksi. Lyhyt välikausi ei ole ollut hyvä Miami Heatille sen jälkeen, kun hän oli päässyt finaaliin viime kaudella. Ja pääpelaaja Jimmy Butler ei voinut käyttää Miami Heat Pelipaita ja jäi joukkueen monista peleistä. Vasta kun hän palasi joukkueeseen, joukkueen sijoitus nousi jatkuvasti. Goran Dragić ja Bam Adebayo eivät pelanneet kaksinkertaisia ​​lukuja tässä pelissä, mutta Jimmy Butler teki myös korkeimmat pisteet 33 pistettä.

Pelin häviötä ei voida pitää Utah Jazzin heikentymisenä, ja tehokas hyökkäävä ja puolustava suorituskyky on aina ollut joukkueen etu. Utah Jazzin ennätys on 26 voittoa ja 7 tappiota, niin erinomainen voittoprosentti riittää todistamaan joukkueen vahvuuden. Se on vain, että Utah Jazz kohtaa Miami Heatin kokoonpanokokoonpanon, mikä ei tee vastakkainasettelua niin helpoksi.

https://www.bloglovin.com/@huangxiao

https://rakkauspaita02.wordpress.com/


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 47
      Précédent | Suivant