BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

18/9/2021 - Dennis Schroder julkisti Boston Celticsin pelipaikkansa

NBA: n sesongin siirtomarkkinat ovat vilkkaimmat. Jotkut pelaajat ovat jo saaneet suosikkisopimuksensa, ja jotkut ovat edelleen vapaita agentteja. Mutta Dennis Schroder, entinen Los Angeles Lakers, teki yllättävän päätöksen. Hän hylkäsi joukkueen neljän vuoden jatkosopimuksen. Dennis Schroder julkisti sosiaalisessa mediassa Koripallo Pelipaidat numeronsa 71, jonka hän valitsi Boston Celticsiin tultuaan.

Dennis Schroderilla on erittäin rikas ura. Boston Celtics on hänen neljäs joukkue NBA: ssa. Jos hän ei kieltäydy Los Angeles Lakersin jatkosopimuksesta ylimielisen käytöksensä vuoksi, hän jatkaa pelaamista joukkueessa ja saa hyvän palkan. Los Angeles Lakers allekirjoitti sitten Russell Westbrookin Washington Wizardsista, ja Dennis Schroderista tuli vapaa agentti. Ja Dennis Schroder ei saanut kutsuja muilta siirtomarkkinoiden joukkueilta.

Lopulta Dennis Schroder pystyi vain tekemään kompromisseja liittyäkseen Boston Celticsiin. Hän vastaa uuden kauden haasteisiin itäisessä konferenssissa. Koska joukkue nro 17 Boston Celtics Pelipaita on jättänyt eläkkeelle, sen omistaja on joukkueen legenda John Havlicek. Joten Dennis Schroderin on luovuttava tutusta numerostaan 17, ehkä uusi numero tuo hänelle onnea ja suorituskykyä.

http://rakkauspaita.blogaholic.se/

https://rakkauspaita02.doodlekit.com/

 


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


16/9/2021 - NBA: n lauseke on nimetty pelaaja Alonzo Mourningin mukaan

Urheilutapahtumilla on monia henkilökohtaisia kunniapalkintoja, joista osa on edelleen nimetty pelaajien nimien mukaan. Järjestelmästä riippumatta on palkintoja ja rangaistuksia, ja palkinnot ja rangaistukset nimetään myös pelaajien mukaan. Pelaajan Alonzo Mourningin nimi on mainittu rangaistuslausekkeessa, ja pelaajat tuntevat hänet ja hänen Koripallo Pelipaidat hyvin.

Miami Heatin Alonzo Mourning ilmoitti jäävänsä eläkkeelle vuonna 2009. Hänet valittiin All-Star-kilpailuun seitsemän kertaa urallaan ja voitti kaksi Vuoden puolustava pelaaja -palkintoa. Kuinka tällainen erinomainen ammattipelaaja liittyy rangaistuslausekkeen nimeen, alkaa Alonzo Mourningin kieltäytymisestä Brooklyn Netsin kaupasta. Alonzo Mourningin erinomaisen suorituskyvyn vuoksi hän allekirjoitti neljän vuoden sopimuksen Brooklyn Netsin kanssa. Mutta Alonzo Mourning ilmoitti jäävänsä eläkkeelle sairauden vuoksi pian sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, ja hän palasi myös Brooklyn Netsiin fyysisen toipumisen jälkeen. Mutta Brooklyn Nets päätti vaihtaa hänet Toronto Raptorsiin. Alonzo Mourning vastusti voimakkaasti joukkueen päätöstä.

Toronto Raptors oli erittäin kärsivällinen ja kommunikoi Alonzo Mourningin kanssa kahden kuukauden ajan eikä päässyt yksimielisyyteen. Joukkue päätti ostaa hänen sopimuksensa. Alonzo Mourning jätti Brooklyn Netsin eikä liittynyt Toronto Raptorsiin. Hän päätti allekirjoittaa vanhan klubinsa Miami Heatin kanssa peruspalkan. Vuonna 2006 Alonzo Mourning ei katunut Miami Heat Pelipaita käyttöä. Hän seurasi Dwyane Wadea auttaakseen joukkuetta voittamaan joukkueen historian ensimmäisen mestaruuden. Vaikka Alonzo Mourning tiesi, että hänen nimensä oli mainittu rangaistuslausekkeessa, hän ei silti katunut asennettaan.

https://www.bloglovin.com/@huangxiao

http://rakkauspaita.blogaholic.se/


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 83
      Précédent | Suivant