BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Vi är alla fotbollsfans

20/9/2023 - La Liga-topplatsen byter ägare

La Liga har gått in i sin femte omgång, och Real Madrid och Barcelona är fortfarande de mest konkurrenskraftiga lagen i La Liga. I den sista omgången av Real Madrids match mot Real Sociedad vände inte bara Real Madrid poängen och vann, utan Bellingham, som bar billiga fotbollströjor, gjorde två mål i denna omgång och besegrade Real Sociedad med 2-1 med en totalpoäng på 2-1.

Real Madrid har fått en extremt bra start på den nya säsongen och har vunnit 5 spelomgångar. Efter att ha vunnit den 5:e omgången har topplatsen i La Liga-tabellen bytt ägare. Real Madrid rankas för närvarande i toppen av La Liga-tabellen. Fans som bär Real Madrid tröja kommer att heja på dig. Real Madrid fick också en enastående spelare under den nya säsongen. Ny hjälp Bellingham spelade en mycket viktig roll. Han gjorde 5 mål på 4 matcher och var lagets bästa målskytt.

Bellingham har blivit medlem i Real Madrid, och hans skotteffektivitet har nått en så hög nivå att han kommer att bli en vass klinga för Real Madrid.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


16/9/2023 - Kyle Walker slutför kontraktsförlängningen med Manchester City

Kyle Walker är en engelsk professionell fotbollsspelare som spelar som högerback. Han spelar för närvarande för Premier League-klubben Manchester City och det engelska fotbollslaget. Han är en av de bästa ytterbackarna i Premier League och är känd för sin utmärkta snabbhet. Datan han skapade när han bar billiga fotbollströjor för Manchester City är också mycket bra, så han välkomnas också av många Manchester City-fans.

Kyle Walker är 33 år i år. Han spelade för Manchester City 2017. Kyle Walker är på nedgång i sin karriär i den här åldern, men Kyle Walker är uppenbarligen fortfarande i en period av kärlek till Manchester City. Manchester City meddelade officiellt att man har förnyat kontraktet med Kyle Walker till 2026. Kyle Walker förväntas stanna i Manchester City för alltid. Vi såg Kyle Walker på deras sociala medier hålla i en Manchester City tröja som förlängdes till 2026. Detta är just för att Manchester City inte vill förlora Kyle Walker och inte kan låta högersidan kollapsa

Kyle Walker förnyar sitt kontrakt till 2026, då fyller han 36 år, vilket också är den ålder då många spelare går i pension, så han kan slutföra sin pensionsceremoni i Manchester City.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Fotboll ger kul


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 98
      Précédent | Suivant