BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Vi är alla fotbollsfans

3/6/2023 - AC Milan hemmatröja för ny säsong

Världens ledande sportmärke PUMA släppte idag officiellt AC Milan-klubbens nya hemma billiga fotbollströjor för säsongen 2023-24. Inspirerad av stadens och Milanos modiga anda, syftar den nya AC Milan hemmatröjan till att föra laget, staden och den passionerade fangemenskapen närmare.

De klassiska röda och svarta ränderna, som symboliserar AC Milan-klubbens anda, visas i den nya AC Milan hemmatröjan på ett innovativt sätt att överlappa svarta fina linjer på den röda basen, och den visuella effekten av upprepade "M"-bokstäver i mitten av AC Milan tröja symboliserar relationen mellan klubben och den starka kopplingen mellan städerna, för att fira den pulserande energin i staden Milano, AC Milans rika historia och dess ständiga engagemang för att främja den kontinuerliga utvecklingen av den gemenskap. Samtidigt är den nya hemmatröjan också dekorerad med en ren svart V-ringning och svarta muddar och "AC MILAN" är tryckt på kragen bak som en detalj.

AC Milan kommer att bära den nya hemmatröjan för första gången i den sista omgången av Serie A den här säsongen mot Hellas Verona FC den 4 juni.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


31/5/2023 - Chelseas sämsta säsong

Den här säsongens Premier League är på väg att gå mot sitt slut, och Manchester City dominerar fortfarande Premier Leagues topposition. Förutom Arsenal har laget som vill gråta mest den här säsongen även Chelsea. Chelsea har spenderat en enorm summa pengar den här säsongen, men deras rekord är inte tillfredsställande. Uppenbarligen är det inte bara så enkelt som att sätta de enastående spelarna på billiga fotbollströjor, utan också att använda taktik.

Därför, efter slutet av den här säsongen, började Chelsea en ny rättelse, det vill säga införandet av en ny tränare, kan Chelsea starta en ny rekonstruktion under ledning av den nya tränaren. Dessa spelare i Chelsea tröja behöver en bra tränare som vägleder dem. Enligt de senaste nyheterna har Pochettino skrivit på ett långtidskontrakt med Chelsea. För Chelsea nu, med Pochettinos tränarerfarenhet och strategiska utplacering, kommer han att vara den mest lämpliga tävlingen.

Chelseas nuvarande laguppställning och finansiella styrka, de saknas inte, de har bara en tidsfråga, de kommer tillbaka till toppen.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Fotboll ger kul


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 82
      Précédent | Suivant