BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Vi är alla fotbollsfans

6/12/2023 - Atlético Madrid erbjuder João Félix 80 miljoner

João Félix är 24 år i år och är inne på sin uppgång som spelare. Han kom till Atlético Madrid 2019, men lånades ut till Atlético de Madrid 2023 och lånades även ut till FC Barcelona den här säsongen. Och João Félix har fortfarande 6 år kvar hos Atlético Madrid. Vilken lag billiga fotbollströjor han kommer att bära i framtiden är vad fansen är mest oroade över.

Efter att João Félix lånades ut hade han ingen avsikt att återvända till Atlético Madrid. Det är João Félix dröm att spela för FC Barcelona, så han accepterar hellre en betydande lönesänkning för att förverkliga sin dröm. Uppenbarligen skulle spelare hellre ta på sig FC Barcelona tröja och spela. Så vill FC Barcelona behålla João Félix? Svaret är ja, och FC Barcelona är också villiga att erbjuda 40 miljoner euro för att köpa ut João Félix, men detta är halva priset på 80 miljoner euro som erbjuds av Atlético Madrid. Atlético Madrid kommer uppenbarligen inte att acceptera FC Barcelonas erbjudande, så var kommer João Félix att ansluta sig till klubben i framtiden?


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


2/12/2023 - Agüero låtsades inte prata engelska för att undvika intervjuer

Agüero är 35 år i år och har spelat för Manchester City i 10 säsonger. Han blev också en legendarisk spelare när han spelade för Agüero. Agüero i billiga fotbollströjor är inte lång men är stark och snabb, med vassa fötter och kraftfulla skottfärdigheter. Han kan lätt ta sig förbi sina motståndare och skjuta. Agüero kan ofta skjuta hårt slagande skott som fångar motståndarens målvakt oväntad. Under sin storhetstid var han en av världens främsta anfallare.

En sådan legendarisk spelare har också sin egen intressanta sida. Den tidigare Manchester City-spelaren Richards avslöjade när han deltog i bloggprogrammet att Agüero faktiskt var väldigt bra på engelska när han spelade för Manchester City, men han låtsades att han inte kunde engelska för att undvika intervjuer. Fans som bär Manchester City tröja såg också denna intressanta scen. Han undvek intervjuer, dårar som jag, alla engelska spelare fick möta media eftersom Agüero sa att han inte pratade engelska. "

För att undvika intervjuer är Agüero riktigt intressant. Att bli intervjuad är verkligen det största problemet för spelare.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Fotboll ger kul


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 107
      Précédent | Suivant