BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

billige fotballdrakter barn

Accueil - Profil - Archives - Amis

Sør-Korea går videre til åttendedelsfinale i verdenscupen med 2-1 Portugal

Posté le 3/12/2022 à 13:42 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Qatar World Cup 16-listen har kommet ut, fansen er veldig spente på å se favorittlaget deres vinne, dette er et vakkert øyeblikk, for å vise fansen sin beste form, iført en billige fotballdrakter for å vinne kampen i World Cup for It is veldig viktig for spillerne, de må bevise seg med seier. I gruppe H i verdenscuppen beseiret det sørkoreanske laget Portugal med Ronaldo og rykket seg med suksess til topp 16. I begynnelsen av verdenscupen tok Portugal ledelsen med Hortas mål, mens Sør-Koreas Kim Young Gwon scoret et mål i første omgang for å utligne. Scoringen, de to lagene scoret ikke i andre omgang, men i ekstraomgangen driblet Son Heung-Min ballen til det portugisiske straffefeltet alene den første tiden etter å ha mottatt ballen. , og sendte en meget vakker pasning til innbytteren Den sørkoreanske spilleren Hwang Hee-chan scoret vellykket, og sluttspillet ble vunnet av Sør-Korea 2-1 Portugal. Det koreanske laget opplevde et svært spennende øyeblikk i prosessen med å rykke opp til topp 16. Fansen trodde en gang at det koreanske laget ville stoppe gruppespillet, men spillerne i Sør-Korea fotballdrakt ga seg ikke.De fortsatte å kjempe med all sin styrke frem til slutten av spillet og vant Da den koreanske lagkapteinen Son Heung-Min spent tok av seg masken.

Gakpo scoret 3 mål på 3 VM-kamper

Posté le 2/12/2022 à 10:51 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Qatar-VM går videre til 16-delsfinalen. Det nederlandske laget er det første i gruppen som går videre fra gruppespillet. Gakpo er veldig glad for å ha på seg billige fotballdrakter og score i verdenscupen. Spillere som har scoret mål har for øyeblikket 14 seter, og det er kun to seter igjen for å rykke opp til topp 16. De andre landslagene gjør sin siste kamp. Gakpo er en profesjonell fotballspiller fra Nederland. Han spiller for tiden for Eindhovense Voetbalvereniging i Dutch Football League 1. Gakpo er en veldig potensiell superspiss. Han har spilt 24 ganger i laget i år, scoret 13 mål og assistert 17 ganger. Mange klubber er interessert i ham. Gakpo hadde en veldig god prestasjon i Eindhovense Voetbalvereniging. På landslaget scoret Gakpo også en perfekt score på 3 mål på 3 kamper, noe som ga fansen fantastiske mål. Han er veldig beæret over å kunne bruke Nederland fotballdrakt og samarbeide med lagkameratene. Han scorer mål for å vinne kampen, og Gakpo sikter mot mer enn bare 16-delsfinalen.
« Précédent :: Suivant »