BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

billige fotballdrakter barn

Accueil - Profil - Archives - Amis

Real Madrid slo Almería 3-2

Posté le 23/1/2024 à 10:05 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Real Madrid snudde Almería 3-2 etter å ha havnet under med to mål på hjemmebane. Mindre enn et minutt ut i kampen spilte Almería en herlig kamp etter en tyveri på midtbanen. Ramazani, iført en komfortabel billige fotballdrakter, skjøt gjennom 16-meteren og brøt nettet i det 43. minutt. Minutter senere banket González sitt kraftige skudd fra utenfor sekstenmeteren nok en gang på døren til Real Madrid. På slutten av omgangen ledet gjestelaget 2:0. I andre omgang ropte Real Madrid på kontring og scoret 2 mål på rad innen 10 minutter. I det 57. minutt begikk en Almería-spiller en håndballfeil i 16-meteren og ble dømt til straffespark. Bellingham slo et straffespark og tok igjen en seier for Real Madrid. I det 67. minutt brukte Vinicius Jr skulderen til å banke lagkameratens innlegg i nettet på kanten av det lille sekstenmeteren, og Real Madrid utlignet. På pause tok Real Madrid en avgjørende seier. Bellingham, som hadde på seg Real Madrid fotballdrakt nr. 5, headet ballen og Carvajal scoret vinnermålet med et sent skudd foran mål, og hjalp laget med å vinne dyrebare 3 poeng. Etter å ha vunnet denne kampen har laget én kamp mindre. Real Madrid ligger på andreplass i La Liga med 51 poeng, ett poeng bak Girona på toppen.

Girona har sin beste sesong i lagets historie

Posté le 26/12/2023 à 10:39 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Med den sterke fremveksten av Girona eies ikke lenger La Liga-mesterskapet av Real Madrid, FC Barcelona og Atlético Madrid. Dette lite kjente laget har eksplodert med utrolig kraft denne sesongen. Innsatsen til spillerne har imponert mange fans. Vi så den enestående prestasjonen til dette laget i kampen, og spillerne var stolte av billige fotballdrakter de hadde på seg. I de 17 rundene som har blitt spilt, har Girona 14 seire, 2 uavgjorte og 1 tap, rangert først i La Liga-tabellen, leder Real Madrid med 2 poeng, og rangert først på lagets scoringsliste med 41 mål. Som et lag uten en stjerneglorie, er seieren deres ikke avhengig av solid forsvar, men på konstant scoring. Så langt i sesongen har Girona-spiller Dovbyk bidratt med 10 mål og 4 målgivende på 17 kamper. Hans effektivitet er ikke dårligere enn Real Madrids milliardær Bellingham. Han liker virkelig å bruke La Liga fotballdrakt og vinne kampen. Den 26 år gamle Dovbyk har vært ukjent tidligere. Men denne sesongen har Dovbyk eksplodert i Girona, og han føler seg veldig stolt blant hjemmefansens jubel.
« Précédent :: Suivant »