BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

halvat hyvännäköiset jalkapallopaidat

Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
Liens
Créer un Blog gratuit

halvat hyvännäköiset jalkapallopaidat | Blog

17/4/2024 - Barcelona verloor de wedstrijd op eigen veld
Posté sur blog
Met een 3-2 voorsprong in de eerste ronde begint Barcelona opnieuw met Paris Saint-Germain. In de 12e minuut dribbelde Yamal de bal aan de rechterkant en stuurde een pass. Rafinha droeg een voetbaltenues Barcelona, scoorde succesvol en Barcelona stond thuis met 1-0 voor! In de 29e minuut beging Araujo een verdedigende fout in het strafschopgebied, waarna de scheidsrechter resoluut bepaalde en een rode kaart gaf. Met één speler minder om te vechten begon de verdediging van Barcelona problemen te krijgen. In de 40e minuut maakte Barkola een voorzet vanaf links, waarna Dembele volgde en scoorde! Parijs maakte 1-1 gelijk. In de 54e minuut ontving Ashraf de bal en gaf de bal door, en Vitinha scoorde direct van buiten het strafschopgebied! 1-2, Parijs komt op voorsprong! In de 56e minuut werd Barcelona-coach Xavi ongerust en klaagde met zijn handen en voeten aan de zijlijn over de strafschop. Hij schopte over het dressoir en de scheidsrechter kwam naar hem toe en toonde een rode kaart en stuurde hem weg! In de 59e minuut dribbelde Dembélé de bal het strafschopgebied van Barcelona in, waarna Cancelo hem neerhaalde en de scheidsrechter een strafschop resoluut toekende! Mbappé schoot met succes de penalty, de stand was 1-3! In de 89e minuut van de wedstrijd stapte Mbappe, gekleed in goedkope voetbaltenues, naar voren en maakte opnieuw een schot, waarbij hij tweemaal scoorde! 1-4, Parijs bezegelde de overwinning! Op dit moment is de 25-jarige Mbappe momenteel de topscorer in de Champions League dit seizoen met 8 doelpunten, waarmee hij Ibrahimovic en Shevchenko op gelijke hoogte brengt voor de 10e plaats in de geschiedenis van de Champions League! Aan het einde van de wedstrijd verloor Barcelona in de tweede ronde thuis jammerlijk met 1-4 van Paris Saint-Germain en eindigde in de top 8 met een score van 4-6 in beide rondes. Paris Saint-Germain deed een tegenaanval buitenshuis en brak met succes door in de top vier van de Champions League van dit seizoen!

Commentaires ( 0 ) :: laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


13/4/2024 - Het Etihad Stadion zal de winnaar bepalen
Posté sur blog
"Dit is het Bernabeu, mijn vriend", zei Guardiola dinsdagavond na het 3-3 gelijkspel tegen Real Madrid. Er gebeuren hier rare dingen en het is duidelijk dat Guardiola door de jaren heen met veel plezier buitenshuis speelde in de eerste etappe van de knock-outrondes van de Champions League, omdat het een gespannen en voorzichtige wedstrijd is. De bijna-nederlaag in de heenwedstrijd kan echter een les zijn voor Manchester City. De spelers die de goedkope voetbaltenues dragen, moeten opvrolijken voor de tweede ronde. Guardiola zei: "Spelen in het Bernabeu is speciaal. Ze hebben deze situatie vaak meegemaakt. Toen we met 3-2 voorkwamen, dacht je misschien: 'Oké, nog tien minuten, de wedstrijd is voorbij'. Maar hier kan de wedstrijd eindig nooit eerder." Natuurlijk zijn er, vanuit het perspectief van City, dingen die ze niet willen laten gebeuren waardoor ze volgende week in de terugwedstrijd kunnen worden uitgeschakeld. Guardiola heeft Haaland nodig om het team meer hulp te bieden. Haaland die de voetbaltenues Manchester City draagt, kan het team helpen aanvallen en scoren, maar zijn doelpuntbijdrage is erg klein. Kernspelers zoals B-zitplaats en Rodri. Het begaan van een kostbare fout herinnerde de verdedigers van Manchester City er ook aan dat ze moet altijd de geest van twaalf punten in het spel spelen. Maar als spelen in het Bernabeu zelfs voor de beste teams intimiderend kan zijn, moet Real Madrid zich bewust zijn van alle moeilijkheden waarmee ze te maken zullen krijgen als ze in het Etihad spelen, vooral nu.

Commentaires ( 0 ) :: laisser un Commentaire! :: Lien Permanent
Page 1 sur 30 :: Précédent | Suivant