BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Welk voetbalshirt vinden de fans leuk


Het voelt geweldig om met vrienden hetzelfde voetbaluniform te dragen

Accueil | Mon Profil | Archives | Amis

Xavi negeert het ontslagbesluit van FC Barcelona

Posté à 05:07 le 27/5/2024

FC Barcelona besloot hoofdcoach Xavi te laten vertrekken, en het eerdere besluit tot contractverlenging was slechts een blanco cheque. Xavi's liefde is altijd FC Barcelona geweest, en niet iemand in het team. Hoofdcoach Xavi nam zojuist opnieuw afscheid van de rood-blauwe goedkope voetbalshirts en keerde wel in een andere hoedanigheid terug bij de club.

FC Barcelona verkeerde de afgelopen jaren in een lastige situatie, waarbij voorzitter Joan Laporta financiële problemen verdoezelde. Voormalig president Josep Maria Bartomeu bracht FC Barcelona een onomkeerbare financiële crisis waardoor het team niet meer naar de vorige vorm kon terugkeren. Huidig president Joan Laporta leidt FC Barcelona op persoonlijke titel en was de sleutel tot het uiteindelijke vertrek van hoofdcoach Xavi. Sinds Xavi de financiële problemen van FC Barcelona in de media openbaar heeft gemaakt, wil president Joan Laporta dit niet aan het licht brengen. Als gevolg hiervan kon Xavi geen hoofdtrainer van FC Barcelona blijven en behandelde president Joan Laporta hem niet langer met respect en hoffelijkheid. Toen Xavi met Joan Laporta samenwerkte, had hij van tevoren al psychologische voorbereidingen getroffen. Als hoofdtrainer moet Xavi niet alleen de status van de spelers begrijpen, hij moet ook de tactieken van het management en de tegenstanders van FC Barcelona begrijpen.

De mentale toestand van Xavi is zeer sterk en hij zal geen last hebben van het besluit van FC Barcelona om hem te ontslaan. Xavi voelt zich erg ontspannen nu hij niet langer de last heeft om FC Barcelona te coachen om het kampioenschap te winnen. Het FC Barcelona voetbalshirt is van grote betekenis voor Xavi, die in zijn carrière en coachingcarrière de grootste inspanningen heeft geleverd voor het team. Xavi zal zijn principes voor niemand veranderen. Hij gelooft in FC Barcelona, waar hij ook is.

Commentaires (0) | Poster un Commentaire! | Lien Permanent

Toni Kroos wil Real Madrid gewoon verlaten vóór Luka Modrić

Posté à 14:55 le 23/5/2024

De UEFA Champions League-finale is nog niet begonnen en Toni Kroos maakte bekend dat hij Real Madrid aan het einde van het seizoen zal verlaten. Toni Kroos zei ook dat hij na het einde van het UEFA Europees kampioenschap voetbal van dit jaar ook zijn besluit had aangekondigd om met pensioen te gaan. Het nummer 8-goedkope voetbalshirts zal ook een legende worden voor Real Madrid. Dit geluksgetal heeft Toni Kroos vergezeld om verschillende kampioenschappen te winnen.

Toni Kroos heeft te veel teamgenoten zien vertrekken bij Real Madrid en hij wil na Luka Modrić niet meer vertrekken. Hij wil niet alleen zijn beste kant laten zien aan de fans, hij wil ook het beste van zichzelf nalaten aan Real Madrid. Toni Kroos was van plan de ploeg na het einde van het seizoen van vorig jaar te verlaten, maar Real Madrid hield hem nog een jaar vast. Hij heeft er aan bijgedragen dat Real Madrid dit seizoen de La Liga-titel won, en hij kan ook weer worden opgenomen in de selectie van het Duits voetbalelftal. Julian Nagelsmann, hoofdcoach van het Duitse nationale voetbalteam, vroeg Toni Kroos om zijn laatste UEFA Europees kampioenschap voetbal te voltooien, en het was ook een lokale competitie. Nadat Toni Kroos goed begon te spelen bij Real Madrid, wist hij dat hij op zijn hoogtepunt met pensioen wilde gaan. Hij is van mening dat dit jaar het beste moment is om afscheid te nemen van het voetbal en de fans. Hij geniet echt van het geluk dat deze sport met zich meebrengt.

Luka Modrić rondde onlangs een contractverlenging af bij Real Madrid, terwijl Toni Kroos koos voor het leven na zijn pensionering. Toni Kroos wilde het verdriet niet zien dat Luka Modrić het team zou verlaten, dus hij had geen andere keuze dan vroeg te vertrekken. Nadat hij Casemiro het team zag verlaten, kwam hij op het idee om het team te verlaten en met pensioen te gaan. Het Real Madrid voetbalshirt gaf Toni Kroos veel herinneringen, en hij herinnerde zich de beste opstelling van het team. Toni Kroos wachtte niet op de komst van nieuwe teamgenoot Kylian Mbappe. Vroeger had hij betere teamgenoten.

Commentaires (0) | Poster un Commentaire! | Lien Permanent<- Précédent | Suivant ->