BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Ontdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Loting Nederland met Ecuador zet de plaats van promotie niet direct op slot

Posté le 26/11/2022 à 10:42 - poster un commentaire

Na continue screening is er geen zwak nationaal team dat door kan naar de WK-finale. Ecuador speelde met 1-1 gelijk met Nederland. Voor de WK-finale dacht iedereen dat Ecuador zwak was, maar nu hebben ze gelijkgespeeld met Nederland. Nederland presteerde slecht in deze wedstrijd. Na in het begin binnen 5 minuten een doelpunt te hebben gescoord, leken ze in de volgende wedstrijd hun vechtlust te verliezen.

Misschien heeft Nederland de kracht van Ecuador onderschat, waardoor ze de uitdaging niet zo serieus namen nadat ze op voorsprong kwamen en een doelpunt scoorden. Toen de wedstrijd 50 minuten bereikte, werd Oranje weer wakker nadat Enner Valencia, die de nummer 13 Ecuador voetbalshirt World Cup 2022 droeg, een doelpunt scoorde. De 33-jarige Enner Valencia scoorde niet alleen de openingstreffer van het WK 2022, maar hij is ook de enige speler die tot nu toe scoorde en de meeste doelpunten maakte in beide competities.

In de laatste paar WK-wedstrijden werd de score binnen 10 minuten na de tweede helft herschreven. Onder hen werden zowel Argentinië als Duitsland in de tweede helft ingehaald door hun tegenstanders, terwijl in de eerste helft de tegenstanders opzettelijk hun aanval opgaven om hun kracht te verzwakken, waardoor ze hun gevoel van waakzaamheid verslapten. Nederland heeft mogelijk dezelfde fouten gemaakt als die voorgaande landenteams, waardoor ze de wedstrijd uiteindelijk niet wonnen. Deze oranje Nederland voetbalshirt World Cup 2022 heeft nog geen kampioenstitel gewonnen. Zelfs in de sterkste periode van de jaren 70 en 90 behaalde het nationale team slechts de tweede plaats. Nederland staat te popelen om een ​​WK te winnen, dus kunnen deze jonge spelers deze wens realiseren?

« Précédent :: Suivant »