BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerOntdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Inter Milan faalde in de eerste etappe van de halve finale van Coppa Italia

Posté le 14/2/2020 à 08:56 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Inter Milan, net vol overwinning, verloor opnieuw met 0-1 van Napoli. Inter Milan kwam in de winter bij Christian Eriksen, maar hij zat meestal op de bank in zijn voetbalshirts goedkoop. Na verschillende opeenvolgende starts is de fysieke fitheid van Romelu Lukaku duidelijk afgenomen, maar het publiek begrijpt niet waarom coach Antonio Conte erop staat hem te laten spelen.

Tegen AC Milan trok Romelu Lukaku zijn Inter Milan voetbalshirt uit en hield het omhoog. Hij werd een held in de ogen van het publiek. In de wedstrijd tegen Napoli beschouwde het publiek hem als de faalfactor. Romelu Lukaku heeft de kans in de korte afstandsschot van de tweede helft gemist, maar wie kan er zeker van zijn dat andere spelers met succes kunnen schieten.

Inter Milan verloor thuis in de eerste etappe van de halve finale van Coppa Italia. Wat voor soort tactieken zal coach Antonio Conte gebruiken in het gezicht van de moeilijke situatie van het bereiken van de finale? Zal Alexis s á nchez zijn rol spelen in Inter Milan? Anders keert hij over een paar maanden terug naar Manchester United. Als hij goed presteert in Inter Milaan, zal hij door meer teams worden begunstigd.


Nu mist Juventus de geest van passie en vechten

Posté le 11/2/2020 à 08:30 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Juventus speelt dit seizoen tegen Inter Milan. Als Juventus voetbalshirt achtereenvolgens de Serie A-titel wil winnen, moet het team hard werken. In de 22e ronde van de Serie A verloor Juventus 1-2 van Verona, en door het falen van het spel nam Inter Milan ook de leiding in Serie A. De positie van de eerste plaats in Serie A is dit seizoen voortdurend aan het veranderen , omdat de scores van de twee teams niet veel verschillen.

Het falen van deze ronde deed de staf van Juventus ook terugkijken op het coachend vermogen van coach Maurizio Sarri. Daarvoor waren veel spelers ontevreden over de begeleiding van de coach. In de ogen van het publiek mist Juventus, onder leiding van Maurizio Sarri, de passie van het team en heeft het geen grote doorbraak bereikt in de uitvoering. Qua werkgelegenheid zijn er ook grote verschillen. Eind 2019 hadden Maurizio Sarri en Cristiano Ronaldo een reeks tegenstrijdig nieuws. Cristiano Ronaldo trok zelfs zijn voetbalshirts goedkoop uit en verliet het veld direct.

Cristiano Ronaldo scoort al sinds 2020, maar het lijkt erop dat Paul dybala minder doelpunten heeft gescoord. In veel spellen is de kans op strafschoppen bij Cristiano Ronaldo. Andere spelers lijken niet veel kans te hebben om hun vaardigheden te tonen. Onthoud dat Jügen klopp zegt dat teams die winnen door alleen te schieten niet lang zullen winnen. Dus Liverpool Football Club heeft in zijn transformatie aanvallers, vleugelspelers en verdedigers die doelpunten kunnen scoren. Alleen de spelers van het hele team kunnen doelpunten maken, dat is een sterk team.


« Précédent :: Suivant »