BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerOntdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Edison Cavani werd door veel coaches gewaardeerd

Posté le 22/5/2020 à 10:46 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Edinson Cavani heeft nog geen contractverlenging ontvangen van Paris Saint Germain en zijn favoriete voetbalshirts goedkoop kan veranderen. Inter heeft eerder aangeboden om Edison Cavani leuk te vinden, maar hij heeft geen antwoord gegeven. Christian Eriksen, die begin dit jaar bij Inter kwam, heeft nog niet gespeeld. Het is nog steeds niet bekend hoe sterk hij is.

Als de centrale speler van Paris Saint Germain worden de kracht en het vermogen van Edison Cavani door het publiek herkend. Paris Saint Germain heeft de Franse competitie beëindigd, maar er is geen rekrutering voor de spelers. Dus volgens de huidige situatie denkt het publiek dat Paris Saint Germain ervoor kiest om zijn contract bij Edinson Cavani te verlengen, maar de tijd is nog niet gekomen.

Edison Cavani heeft al eerder gezegd: hij wil Paris Saint Germain voetbalshirt dragen tot hij met pensioen gaat. Hij wil zich niet aanpassen aan de nieuwe omgeving en teamgenoten, wat erg mentaal en oogrovend is. Edison Cavani wordt door veel coaches gewaardeerd en zelfs als hij Paris Saint Germain verlaat, zal hij binnenkort door andere teams worden uitgenodigd.


Gevoelens tussen spelers en Atlético de Madrid

Posté le 19/5/2020 à 07:24 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Atlético de Madrid is de afgelopen jaren vaak gepromoveerd naar de Champions League en het team heeft tweemaal de finale bereikt, maar de Champions League is er niet in geslaagd. Hoewel Atlético de Madrid niet won, verraste hun optreden het publiek altijd. Of het nu coach Atlético de Madrid is of de spelers die speciale gevoelens hebben voor de voetbalshirts goedkoop, ze zullen ervoor kiezen om weer aan het werk te gaan.

Diego Simeone was een voormalig speler van Atlético de Madrid die uiteindelijk terugkeerde om het team te coachen. Diego Simeone heeft voor Atlético de Madrid een van de bekendste spelers van het "ijzerbloed" ontwikkeld, die elk loyaal zijn aan het team. Atlético de Madrid is geen groot team, maar er zijn ook veel spelers wiens carrières aan het team zijn toegewijd.

De culturele geest van een team kan rechtstreeks worden weerspiegeld door de spelers. In dit geval zijn veel teams erg ontevreden over de salarisverlaging van de speler. De spelers van Atlético de Madrid respecteren en accepteren alle voorwaarden die door het team worden voorgesteld. De spelers hebben de Atlético Madrid voetbalshirt gezien als een onmisbare eer in het leven, en ze zijn bereid die plicht de hele tijd na te leven.


« Précédent :: Suivant »