BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerOntdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Wanneer wordt voetballen eer

Posté le 10/12/2019 à 11:21 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

De afwezigheid van Cristiano Ronaldo bij de Golden Globe Awards Party leidde tot een reeks negatief nieuws over hem. Cristiano Ronaldo, geconfronteerd met een dergelijke situatie, moet onuitsprekelijke pijn in zijn hart hebben. Spelen spelers voetbal voor een bepaalde trofee? Cristiano Ronaldo kan niet gelukkig voetballen alleen voor het nummer 7 voetbalshirts goedkoop.

Toen ik een kind was, voetbalde ik voor mijn hobby's en vechtlust. Wat is het doel van voetballen als ik groot ben? Cristiano Ronaldo had er nooit spijt van dat hij zijn Juventus voetbalshirt droeg, wat hem ook veel geluk en warmte bracht. De trofee kan een symbool van persoonlijke eer vertegenwoordigen, maar het kan nooit alle spelers vertegenwoordigen die er hard voor hebben gewerkt. Het is dus niet zonder de Golden Globes dat spelers die hard hebben gewerkt voor de Golden Globes worden begraven.

Cristiano Ronaldo is een sterke voetbalspeler en altijd de winnaar van de gouden bal award in ieders hoofd. Cristiano Ronaldo, wees alsjeblieft niet verdrietig. Hij heeft de beker gewonnen en er is niets dat de moeite waard is. De beste speler in Serie A is je doel, omdat je het eerder hebt gewonnen. Voelt het anders om deze trofee te krijgen.


Fans van Manchester City willen meer zelfverzekerde Gabriel Jesus

Posté le 5/12/2019 à 05:42 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Manchester City versloeg Burnley met 4-1 in de 15e ronde van de Premier League in 2019-20. Manchester City scoorde 32 punten in de ronde, tot 8 punten tegen Liverpool. Gabriel Jesus, die deze wedstrijd niet kon spelen vanwege de blessure van Sergio Ag ü ero, trok zijn uit Black voetbalshirts goedkoop aan en werd opnieuw een starter. Maar niemand verwachtte dat Gabriel Jesus zijn energie zou laten exploderen en twee doelpunten zou scoren voor het team, wat zijn eerste doelpunt was na meer dan een maand zonder doelpunten.

In de hele game kreeg Gabriel Jesus de kans om drie keer te schieten, en hij had twee keer een goed begrip. De 22-jarige Gabriel Jesus is in staat om te spelen, maar hij mist ervaring en aanpassingsvermogen ter plaatse. Josep Guardiola I Sala was erg optimistisch over de prestaties en ambitie van Gabriel Jesus en gaf Gabriel Jesus rechtstreeks de nr. 9 Manchester City voetbalshirt. Gabriel Jesus stelde de coach of zijn teamgenoten ook niet teleur. Toen het team hem het hardst nodig had, werkte hij hard om voor het team te winnen.

Manchester City heeft een nieuwe generatie spelers nodig om hard te werken en zich aan te passen aan het spel. De vorige generatie spelers is immers bijna 30 jaar oud. Sergio Ag ü ero is een idool van Gabriel Jesus. Hij bespreekt graag het plezier van voetbal met Sergio Ag ü ero. Sergio Ag ü ero, die zelfverzekerd is, grijpt altijd elke kans om te scoren, dat is wat Gabriel Jesus mist.


« Précédent :: Suivant »