BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Ontdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Alexis Sánchez nog steeds geweldig bij Marseille

Posté le 24/9/2022 à 13:37 - poster un commentaire

Inter Milan zakte naar de zevende plaats na het wegruilen van veteraan Alexis Sánchez. Inter Milan is niet langer een sterke concurrent in de Serie A en ze behandelen de oude spelers die hard voor het team hebben gewerkt niet. De huidige Alexis Sánchez mag dankbaar zijn dat hij zijn Inter Milan voetbalshirt uittrekt en vertrekt, hij ziet immers een grotere kans om te winnen in Marseille. Alexis Sánchez heeft 4 doelpunten gemaakt voor Marseille en het team staat momenteel tweede in de Ligue 1.

Marseille is dit seizoen redelijk constant geweest in alle competities, ze staan ​​slechts twee punten achter op Paris Saint-Germain. Het grootste probleem met Marseille is dat de fans zo gek zijn, dat ze de tegenstanders tijdens de wedstrijd vaak opzettelijk mishandelen of slaan. In de Champions League kregen ook fans van Marseille en Frankfurt ruzie, waardoor de scène uit de hand liep en vijf mensen werden gearresteerd. Marseille-fans hebben vaak deze situatie, zodra het team verliest, zullen ze de tegenstanders of spelers aanvallen.

Alexis Sánchez is blij om de nr. 70 Olympique de Marseille voetbalshirt te dragen, hij kiest geen enkelcijferige nummers. Marseille is ook een ploeg die in staat is om mee te doen aan de Champions League en Alexis Sánchez heeft vertrouwen in een goede prestatie. Alexis Sánchez heeft zijn beste kans bij Manchester United al gemist en voor de rest van de tijd kan hij alleen maar hopen op een goede vorm. Marseille gaf Alexis Sánchez de kans om opnieuw te beginnen en hij zal de vriendelijkheid van dit team zeker terugbetalen.


« Précédent :: Suivant »

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page