BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Ontdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Ángel Di María is de beschermengel van Lionel Messi

Posté le 8/12/2021 à 10:48 - poster un commentaire

In de laatste ronde van de groepsfase van de UEFA Champions League versloeg Paris Saint-Germain Club Brugge uiteindelijk met 4-1. Zowel Lionel Messi als Kylian Mbappé scoorden twee doelpunten in deze wedstrijd en ze omhelsden elkaar gelukkig. Dit is de eerste keer dat Lionel Messi Kylian Mbappé omarmt sinds hij bij Paris Saint-Germain kwam. Er is altijd een kloof tussen hen geweest. Kylian Mbappé heeft altijd een onbeschrijfelijk gevoel gehad tegenover Lionel Messi. Hij bewondert deze uitstekende teamgenoot en weet niet hoe hij moet communiceren.

Na deze wedstrijd is de relatie tussen Kylian Mbappé en Lionel Messi opgelost en zullen ze allebei hard werken voor de hoogste eer van het team. Kylian Mbappé dacht dat de komst van Lionel Messi de formatie zou verstoren, maar na deze wedstrijden merkte hij dat alles een last voor hem was. Sterker nog, sinds Lionel Messi de Paris Saint Germain voetbalshirt heeft aangetrokken, zal hij het team alleen maar meer hoop op de overwinning geven. Dus nu Kylian Mbappé zich heeft opengesteld, is het tijd voor hem om samen te werken met Lionel Messi om de wedstrijd te winnen.

Paris Saint-Germain is doorgedrongen tot de knock-outrondes van de Champions League en staat daarna tegenover een sterker team. De kracht tussen spelers van Paris Saint-Germain is erg sterk, en hun vraag is hoe ze het gebruik van deze sterke punten kunnen condenseren. Ángel Di María is als de beschermengel van Lionel Messi, of hij nu een Argentinië voetbalshirt draagt ​​of een Paris Saint Germain voetbalshirt, hij kan geluk brengen. Zolang Ángel Di María naast Lionel Messi verschijnt, kan er tussen hen een wonder gebeuren.


« Précédent :: Suivant »

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page