†† BlogHotel.orgAccueil | Crťer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et ťdition du Blog Manager

Goedkoopste voetbalwinkel van Nederland

Accueil - Profil - Archives - Amis

BraziliŽ versloeg Zuid-Korea om door te gaan naar de volgende ronde

Postť le 6/12/2022 ŗ 04:26 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

In de 1/8 finales van het WK 2022, voorafgaand aan de wedstrijd tussen BraziliŽ en Zuid-Korea, zijn 5 teams succesvol doorgedrongen. Hierdoor kunnen fans die hen steunen ook in Goedkoopste voetbalwinkel voor hen blijven aanmoedigen. Wat betreft de strijd tussen BraziliŽ en Zuid-Korea, het resultaat kan worden voorgesteld. BraziliŽ staat op nummer 1 van de wereld en het Zuid-Koreaanse team is gemakkelijk te verslaan.

In de 7e minuut van de wedstrijd maakte het Braziliaanse team een fantastische start en nam een 1-0 voorsprong. In de volgende tijd werd BraziliŽ volledig verpletterd door het Zuid-Koreaanse team en nam het in de eerste helft een 3-0 voorsprong. Dit is het gemeenschappelijke resultaat van alle spelers die Tenue WK 2022 BraziliŽ dragen. In de tweede helft viel er een doelpunt tussen Zuid-Korea en BraziliŽ. De stand bleef op 4-1 staan.

Uiteindelijk behield BraziliŽ de score van 4-1 tot het einde en schoof op naar de top 8 van het WK zoals ze wilden. In de kwartfinales treffen ze KroatiŽ.


Eden Hazard World Cup afgelast

Postť le 3/12/2022 ŗ 08:13 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

BelgiŽ staat in de top drie van de wereldranglijst. Als het WK nog niet is begonnen, geloven mensen uit alle lagen van de bevolking dat BelgiŽ het favoriete team is om het WK te winnen. In de groepsfase van het WK viel BelgiŽ echter jammer genoeg uit de derde plaats in de groep. Dit is de gedeelde verantwoordelijkheid van alle spelers die de Goedkoopste voetbalwinkel dragen.

De aanvoerder van BelgiŽ is Eden Hazard, maar hij wordt niet vertrouwd. Vergeleken met het duel met Rusland vier jaar geleden leidde Hazard BelgiŽ naar de derde plaats in het afgelopen WK. Hazard, die een Tenue WK 2022 BelgiŽ droeg, kreeg niet al te veel speelkansen op dit WK. Bij afwezigheid van Hazard speelde BelgiŽ vlotter en creŽerde het aardig wat dreigingen. Zonder Lukaku's voortdurende verspilling van scoringskansen zou BelgiŽ misschien gepromoveerd zijn.

In de sleutelstrijd van dit WK speelde Hazard pas in de laatste drie minuten, maar hij veranderde nog steeds niet van zijn lot om uitgeschakeld te worden.


ę Prťcťdent :: Suivant Ľ