BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

24/2/2024 - Karijera Cristiana Ronalda ima jasan plan

Cristiano Ronaldo nije samo suočen s godinama, već će se suočiti i s krajem karijere. Cristiano Ronaldo pomogao je Al Nassr FC-u da se plasira u četvrtfinale AFC Lige prvaka, postigavši tri učinkovita gola u utakmici. nogometni dresovi s brojem 7 koji nosi Cristiano Ronaldo i dalje je atraktivan, a navijači navijaju za njegove golove.

Sljedeća godina je sezona kojoj Al Nassr FC pridaje veliku važnost, jer tim slavi 70. obljetnicu. Cristiano Ronaldo je najstariji igrač Al Nassr FC-a, a ne može zanemariti dolazak 40-godišnjaka. Al Nassr FC cijeni profesionalizam Cristiana Ronalda, koji nije propustio nijednu priliku za postizanje pogotka tijekom utakmice. Iako godine Cristiana Ronalda nisu prednost, njegov utjecaj donosi komercijalnu vrijednost momčadi. Trogodišnji ugovor Cristiana Ronalda s Al Nassr FC-om istječe na kraju sezone sljedeće godine, a prvi bi mogao odlučiti otići u mirovinu. Otkako je Cristiano Ronaldo odlučio napustiti Manchester United, ima jasne planove za svoju karijeru. Odabrat će se povući nakon turnira sljedeće godine ili će se odlučiti povući nakon povratka u svoj klub u Portugalu.

Karijeru Cristiana Ronalda vole mnogi igrači i navijači, a zna i da je nezadovoljan i od strane nekih navijača. Ronaldo nogometni dres sve je manje u nogometu, no navijači i dalje njeguju njegove igre. Cristiano Ronaldo nema iste misli kao NBA zvijezda LeBron James i nema želju natjecati se na istoj pozornici sa svojim sinom. Cristiano Ronaldo sada uživa u radosti koju donosi igra, a dao je vremena da odgovori na sve odgovore.

Poster un Commentaire! :: Envoyer à un Ami!
A Propos
Tijekom utakmice mora se nositi ista nogometna odora

Dernier Articles

Srca navijača Manchester Uniteda najjača su u nogometu
Manchester City je propustio obranu naslova UEFA Lige prvaka

Menu

Accueil
Voir mon Profil
Gallery
Archives
Me Contacter

Amis

Liens


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page