BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

15/4/2024 - FC Bayern München ne može uzdrmati naslov Bundeslige Bayer 04 Leverkusena

FC Bayern München je nakon 26. kola Bundeslige u potpunosti propustio priliku obraniti naslov prvaka. Bayer 04 Leverkusen unaprijed je potvrdio naslov Bundeslige, a navijači su uzbuđeno klicali u slavlju. U ovom trenutku navijači oslobađaju svoju strast i Bayer 04 Leverkusen nogometni dres je njihov ponos.

Ligaški naslov izazov je za mnoge klubove i njihovi navijači svake sezone mole za to. Molitve navijača Bayer 04 Leverkusena bile su uslišane i vidjeli su kako njihov tim osvaja naslov Bundeslige ove sezone. Ovo je prvi put da je Bayer 04 Leverkusen osvojio naslov Bundeslige u 120 godina. Ovo je nezamislivo iznenađenje za momčad na početku sezone. Pobjeda Bayer 04 Leverkusena inspirirala je mnoge bundesligaše, a imaju i priliku osvojiti ligaško prvenstvo. Prilike uvijek dolaze u dobro pripremljene klubove, a svaki klub u ligi može postati mračni konj za osvajanje prvenstva. Navijači Bayer 04 Leverkusena u oštrom su kontrastu s navijačima FC Bayern Münchena. Navijači potonjeg očito su nezadovoljni što ne mogu obraniti naslov prvaka. Uostalom, izgledi FC Bayern Münchena za osvajanje naslova u Bundesligi stabilni su kao i izgledi Paris Saint-Germaina za osvajanje naslova u Ligue 1.

Ove sezone FC Bayern München može samo gledati kako Bayer 04 Leverkusen osvaja prvenstvo, a na dodjeli nagrada pojavit će se različiti nogometni dresovi. FC Bayern München se još uvijek mora natjecati u UEFA Ligi prvaka, a momčad ne može staviti svoje emocije u ligu. FC Bayern München ne može uzdrmati Bayer 04 Leverkusen da osvoji naslov Bundeslige, ali ima priliku natjecati se za naslov UEFA Lige prvaka. Glavni trener Bayer 04 Leverkusena Xabi Alonso rekao je da ne planira napustiti momčad.

Commentaires ( 0 ) :: Poster un commentaire! :: Lien Permanent

11/4/2024 - Ousmane Dembélé susreće se s FC Barcelonom prvi put od svog transfera

Ousmane Dembélé je ove sezone izabrao Paris Saint-Germain i nije ostao u FC Barceloni. Iako taktika glavnog trenera Xavija zahtijeva Ousmanea Dembéléa, on više voli biti suigrač s Kylianom Mbappeom. Paris Saint-Germain nogometni dres bio je izbor Ousmanea Dembéléa koji je napustio jadnu FC Barcelonu.

Kao Ousmane Dembélé, bivši igrač FC Barcelone, on također razumije financijsku situaciju momčadi. Suočit će se sa smanjenjem plaće ako nastavi igrati za FC Barcelonu. Treba mu dovoljna plaća za uzdržavanje obitelji. Ousmane Dembélé ima obitelj i više nije samac. Više cijeni uvjete plaće koje pruža momčad i zna da će se nakon odluke o odlasku ponovno sresti na terenu. Ousmane Dembélé vidio je poznate bivše suigrače na suprotnoj strani, koji se još uvijek bore za šanse FC Barcelone u UEFA Ligi prvaka. Gledao je svoje suigrače u Paris Saint-Germainu i osjećao različite emocije. Da se vrijeme može vratiti, Ousmane Dembélé bi ipak izabrao Paris Saint-Germain. UEFA Liga prvaka suprotstavlja Paris Saint-Germain protiv FC Barcelone i Ousmane Dembélé će htjeti odigrati dobro u svom prvom susretu. Zamisao mu se ostvarila i postigao je uspješan pogodak za Paris Saint-Germain. Igrači Paris Saint-Germaina grlili su i klicali golu Ousmanea Dembéléa dok su igrači FC Barcelone gledali.

FC Barcelona nije dugo veselila Paris Saint-Germain i Ousmanea Dembéléa, a protunapad koji je uslijedio postao je još uzbudljiviji. Ousmane Dembélé vidio je drugačiji FC Barcelonu. Žuti nogometni dresovi protivniku je davao beskrajnu moć. Ousmane Dembélé također je primijetio nedostatak povjerenja kod vratara Paris Saint-Germaina Gianluigija Donnarumme, koji nije uspio zaustaviti gol FC Barcelone. Paris Saint-Germain izgubio je od FC Barcelone u prvoj utakmici UEFA Lige prvaka, a Ousmaneu Dembéléu se rezultat nije svidio.

https://www.bloglovin.com/@shophrvats

Commentaires ( 0 ) :: Poster un commentaire! :: Lien Permanent
A Propos
Tijekom utakmice mora se nositi ista nogometna odora

Dernier Articles

FC Bayern München ne može uzdrmati naslov Bundeslige Bayer 04 Leverkusena
Ousmane Dembélé susreće se s FC Barcelonom prvi put od svog transfera

Menu

Accueil
Voir mon Profil
Gallery
Archives
Me Contacter

Amis

Liens