BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

16/9/2021 - Prva bitka UCL-a Paris Saint-Germaina nije ispunila očekivanja

Koliko su se navijači veselili uvodnoj utakmici UEFA Lige prvaka u Paris Saint-Germainu? Je li nastup igrača Paris Saint-Germaina ispunio očekivanja navijača? Koliki rezultat navijači očekuju od Paris Saint-Germaina? Kada je Paris Saint-Germain remizirao 1-1 s Club Brugge KV, koliko je navijača bilo razočarano? Koliko njih zlonamjerno ocjenjuje lošu izvedbu Paris Saint-Germaina?

Jučer je bivša momčad Lionela Messija Barcelona izgubila od FC Bayern München u prvoj utakmici UEFA -ine Lige prvaka. Trenutni tim Lionela Messija nije postigao željeni rekord. No, na dva različita terena publika je neprestano vikala ime Lionela Messija. U rukama su mahali Messi nogometni dres i neprestano skandirali imena zvijezda. Iako prva utakmica Paris Saint-Germaina nije bila savršena, igra je tek počela, a nitko ne zna tko je osvojio prvenstvo prije nego što je stigao do posljednjeg kola.

Chelsea je prošle sezone osvojio prvenstvo najbolji je primjer. Tko bi rekao da je ova momčad osvojila prvenstvo UEFA -ine Lige prvaka. Igračima koje je Paris Saint-Germain potpisao izvan sezone također je potrebno vrijeme za prilagodbu. Čak i iskusni Lionel Messi također mora imati prešutno razumijevanje sa suigračima. Kad je Lionel Messi odabrao Paris Saint-Germain nogometni dres, htio je s Neymarom osvojiti UEFA-inu Ligu prvaka, ali trebali su još treninga prije nego što su sve dokazali.

http://shophrvats.wordpress.com/

http://nuanhuang.doodlekit.com/

Commentaires ( 0 ) :: Poster un commentaire! :: Lien Permanent

14/9/2021 - Yann Sommer jedan je od najboljih vratara u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Trenutno je za reprezentaciju najvažnije proći kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu. Reprezentacije su podijeljene u skupine, a samo dvije najbolje momčadi imaju priliku plasirati se na Svjetsko prvenstvo u nogometu. Iako ukupni učinak švicarske nogometne reprezentacije nije izvanredan, za Yanna Sommera može se reći da je jedan od najboljih vratara u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Zbog učinka vratara Yanna Sommera na Europskom nogometnom prvenstvu UEFA, njegov nogometni dresovi broj 1 tražili su mnogi obožavatelji. Iako je nagradu za najboljeg vratara UEFA -inog Europskog nogometnog prvenstva dobio Gianluigi Donnarumma, nastup Yanna Sommera školski je model. Štoviše, konkurencija između reprezentacija intenzivnija je od konkurencije između ligaških momčadi, a igrači koji se mogu odabrati za reprezentaciju vrlo su visokih standarda. Yann Sommer nije samo impresionirao navijače na Europskom nogometnom prvenstvu, već je i dobro igrao na pozornici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zapravo, ukupna snaga švicarske nogometne reprezentacije nije izvanredna, ali golman Yann Sommer najneugodnija je figura protivničkog napadača. Ovaj put Yann Sommer ima veći pritisak. Nada se da će sljedeće godine nastupiti na Svjetskom prvenstvu u nogometu i vidjeti kako će navijači na sceni prikazivati švicarske Euro 2020 Švicarska dres. Navijači reprezentacije također se raduju uzbudljivijim nastupima Yanna Sommera i sposobnosti igrača da nastupe bolje.

https://www.bloglovin.com/@shophrvats

http://shophrvats.blogaholic.se/

Commentaires ( 0 ) :: Poster un commentaire! :: Lien Permanent
A Propos
Tijekom utakmice mora se nositi ista nogometna odora

Dernier Articles

Prva bitka UCL-a Paris Saint-Germaina nije ispunila očekivanja
Yann Sommer jedan je od najboljih vratara u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Menu

Accueil
Voir mon Profil
Gallery
Archives
Me Contacter

Amis

Liens