BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

20/5/2022 - Konzorcij iza Paris Saint-Germaina zadržava Kyliana Mbappéa s maksimalnom plaćom

Paris Saint-Germain i Manchester United su vrlo slični, obje su momčadi u fokusu medijske pažnje. Čak i kad je sezona pri kraju, još uvijek ima puno vijesti o njima, a ovaj put je konzorcij koji stoji iza Paris Saint-Germaina iskoristio maksimalnu plaću kako bi zadržao Kyliana Mbappéa. Hoće li se Mbappé nogometni dres promijeniti ovog ljeta? Ovo pitanje će biti poznato samo navijačima do službene objave momčadi.

Konzorcij iza Paris Saint-Germaina javno je ponudio Kylianu Mbappéu produljenje ugovora s maksimalnom plaćom, što može stvoriti prvu plaću u nogometu. Ne samo da je konzorcij koristio novac kako bi namamio Kyliana Mbappéa da ostane u Paris Saint-Germainu, obećali su mu i dovoljno prava. Ovo pravo je jednako tome da je Kylian Mbappé jedan od najviših menadžera kluba. On može odlučiti hoće li trener Mauricio Pochettino ostati u momčadi, a može odlučiti i o klupskim potpisima u budućnosti. Iako je Real Madrid pokazao apsolutno poštovanje prema Kylianu Mbappéu, može li odoljeti iskušenju Paris Saint-Germaina u mladosti? Kraj sezone savršeno je vrijeme da ostvari svoj san iz djetinjstva, a predsjednik Florentino Pérez Rodríguez već mu je pripremio Real Madrid nogometni dres.

Da je Paris Saint-Germain samo zadržao Kyliana Mbappéa na maksimalnoj plaći, Real Madrid bi ga ipak mogao potpisati. Real Madrid nudi Kylianu Mbappéu maksimalnu plaću unutar momčadi, a momčad je u višem polju na natjecateljskoj razini. Uostalom, titulu prvaka u povijesti Real Madrida nije lako osvojiti Paris Saint-Germain, a Kylian Mbappé će odlučiti otići ako želi nastaviti dalje. Ako odluči ostati u Ligue 1, njegova će buduća prava nadmašiti momčad.

https://www.bloglovin.com/@shophrvats

http://shophrvats.blogaholic.se/

Poster un Commentaire! :: Envoyer à un Ami!
A Propos
Tijekom utakmice mora se nositi ista nogometna odora

Dernier Articles

Glavni trener Pep Guardiola igračima daje slobodu
Chelseajeva meta je Lautaro Martínez

Menu

Accueil
Voir mon Profil
Gallery
Archives
Me Contacter

Amis

Liens


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page