BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

14/9/2021 - Yann Sommer jedan je od najboljih vratara u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Trenutno je za reprezentaciju najvažnije proći kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu. Reprezentacije su podijeljene u skupine, a samo dvije najbolje momčadi imaju priliku plasirati se na Svjetsko prvenstvo u nogometu. Iako ukupni učinak švicarske nogometne reprezentacije nije izvanredan, za Yanna Sommera može se reći da je jedan od najboljih vratara u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Zbog učinka vratara Yanna Sommera na Europskom nogometnom prvenstvu UEFA, njegov nogometni dresovi broj 1 tražili su mnogi obožavatelji. Iako je nagradu za najboljeg vratara UEFA -inog Europskog nogometnog prvenstva dobio Gianluigi Donnarumma, nastup Yanna Sommera školski je model. Štoviše, konkurencija između reprezentacija intenzivnija je od konkurencije između ligaških momčadi, a igrači koji se mogu odabrati za reprezentaciju vrlo su visokih standarda. Yann Sommer nije samo impresionirao navijače na Europskom nogometnom prvenstvu, već je i dobro igrao na pozornici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zapravo, ukupna snaga švicarske nogometne reprezentacije nije izvanredna, ali golman Yann Sommer najneugodnija je figura protivničkog napadača. Ovaj put Yann Sommer ima veći pritisak. Nada se da će sljedeće godine nastupiti na Svjetskom prvenstvu u nogometu i vidjeti kako će navijači na sceni prikazivati švicarske Euro 2020 Švicarska dres. Navijači reprezentacije također se raduju uzbudljivijim nastupima Yanna Sommera i sposobnosti igrača da nastupe bolje.

https://www.bloglovin.com/@shophrvats

http://shophrvats.blogaholic.se/

Poster un Commentaire! :: Envoyer ŕ un Ami!
A Propos
Tijekom utakmice mora se nositi ista nogometna odora

Dernier Articles

Prva bitka UCL-a Paris Saint-Germaina nije ispunila očekivanja
Yann Sommer jedan je od najboljih vratara u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Menu

Accueil
Voir mon Profil
Gallery
Archives
Me Contacter

Amis

Liens


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page