BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Kob billige fodboldtoj med tryk online

• 6/12/2022 - Neymar vender tilbage, da Brasilien slog Sydkorea 4-1

I 1/8-finalen af VM i Qatar mødte det brasilianske hold det sydkoreanske hold. I dette spil gjorde Neymar et comeback, hvilket begejstrede Samba-fansene. Neymar var plaget af skader i den første kamp i gruppespillet. For at beskytte ham lod Brasiliens træner Tite ikke Neymar spille i de næste to gruppekampe. I Brasiliens knockout-kamp mod Sydkorea kan Neymar også være på standby. Det særlige ved knockout-spillet, der bestemmer udfaldet, fik Neymar til at beslutte at vende tilbage og fortsætte med at tage den Brasilien landsholdstrøje på for at spille i knockout-kampen med Sydkorea. Efter 90 minutters hård kamp besejrede de endelig det sydkoreanske hold med 4-1 og rykkede op til top 8. Fakta har bevist, at Neymars valg er meget korrekt. Neymars rettidige comeback har løftet det brasilianske holds offensive styrke til et højere niveau. Tre af Brasiliens fire mål i første halvleg var relateret til Neymar. Selvom det brasilianske hold har mange fremragende spillere, kan Neymars kernerolle stadig ikke erstattes af nogen. I brasilianske fans øjne er Neymar den velfortjente brasilianske fodboldkonge. Jeg håber, at Neymar vil fortsætte med at præstere godt i de følgende kampe og tage den Billige Brasilien fodboldtøj børn til tops.
Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent

• 3/12/2022 - Argentina og Polen går videre til ottendedelsfinalen

Tredje runde af gruppe C i Qatar World Cup er slut. Argentina besejrede Polen 2-0, Mexico besejrede Saudi-Arabien 2-1, og de sidste kvalifikationshold var Argentina og Polen.
I denne sidste runde, selvom Messis tidlige straffespark blev reddet af den polske målmand Szczesny, scorede rookies McAllister og Alvarez et mål hver for at hjælpe holdet. De besejrede deres modstandere 2-0 og vandt førstepladsen i gruppen med 6 point. Messi vil fortsætte med at iføre sig den Billige Argentina fodboldtøj børn i knockout-runden mod Australien.
Selvom Polen anført af Lewandowski tabte til Argentina 0-2, overvældede det det mexicanske hold med sin målforskelsfordel. Lewandowski var i stand til at fortsætte med at bryde ind i top 16 som andenpladsen i gruppe C med den Billige Polen fodboldtøj børn, men knockout-runden møder den forsvarende mester Frankrig.

Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent

A Propos

Kob billige fodboldtoj med tryk online

Liens

Accueil
Profil
Archives
Amis
Email
RSS
<%LinkTitle%>

Amis

Page 1 sur 13
Précédente | Suivante