BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerSjarmen av ishockey

11/7/2020 - Ishockey er verdt alle å oppleve mysteriet

Ishockey er en fantastisk sport. Det uttrykker ikke bare spillernes fysiske form, men viser også en treghet som tolker den vakre buen. Mange barn i Canada har lært ishockey siden de var 3 år gamle, og foreldre vil kjøpe dem Barn drakter og utstyr. Ottawa Senators er et team kjent for mange kanadiere. Laget har vunnet 11 Stanley Cups.

Ottawa Senators ble grunnlagt i 1883. I mer enn et århundre har folk vært godt kjent med dette teamet. Barn i Canada blir ofte sett på seg Ottawa Senators drakt. De elsker historien og kulturen til dette teamet. Selv om Ottawa Senators 'rekord de siste årene ikke er så god som før, har teamets lange historie vært fantastisk.

Isidretter tiltrekker alltid mange unges likes. Denne typen fart og lidenskap som overskrider menneskeheten, kan også vise en måte for mennesker å forfølge skjønnhet. Ishockey er blitt en favoritt av en ny generasjon unge mennesker som tør å utfordre og forfølge det som er umulig i livet. Ishockey er verdig for alles hjerte å oppleve, det gir en annen opplevelse for mennesker.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

9/7/2020 - Toronto Maple Leafs valg i møte med arbeidsstyringsavtaler

På den tiden valgte ikke John Tavares andre lag for høyere lønn. Han var veldig glad for å ha Toronto Maple Leafs drakt. John Tavares ytelse i Toronto Maple Leafs er fremdeles fremragende, men den siste arbeidsavtalen har blitt lagets største hindring. Toronto Maple Leafs har ingen ekstra midler til å ha råd til John Tavares 'årslønn på 11 millioner dollar. Hvilket valg bør teamet ta?

Spillerne fra Toronto Maple Leafs har opplevd et års erfaring, og Auston Matthews og Mitchell Marner har prestert bra. Selv om nye spillere har godt rom for utvikling, kan ikke laget miste ledelsen til John Tavares. John Tavares er en kaptein med sterke lederegenskaper, han dedikerer alltid usikkerhet all sin styrke til laget.

Hvis Toronto Maple Leafs mister John Tavares, vil det ha stor innvirkning på laget. Det er mange lag som vil at John Tavares skal være med, han mangler ikke hockey trøye å ha på seg. Fans av Toronto Maple Leafs tror på John Tavares 'evne og nivå, og håper teamet kan komme til enighet med ham.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

La oss være en hockey entusiast sammen.

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis