BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

Tarjoa sinulle hyvä alusta pelipaihojen ostamiseen

Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
Liens
Créer un Blog gratuit

NFL mukava ja tyylikäs paita | Blog

16/4/2021 - JuJu Smith-Schuster päätti lopulta yöpyä Pittsburgh Steelersissä

24-vuotiaasta JuJu Smith-Schusterista tuli liigan halutuin laaja vastaanottaja, ja hän sai kutsut useilta joukkueilta. Vuonna 2017 JuJu Smith-Schuster käytti Pittsburgh Steelers Pelipaidat ja esiintyi pelissä. Hänen nopea reaktiokyky herätti yleisön huomion. Tällä kaudella JuJu Smith-Schusterin ensimmäinen 4 vuoden sopimus on päättynyt, mutta hän päätti jatkaa yllään nro 19 - NFL Pelipaidat.

Pittsburgh Steelers suoriutui erittäin hyvin runkosarjassa viime kaudella, mutta valitettavasti heidän suorituskyky pudotuspeleissä oli erittäin keskitasoa. JuJu Smith-Schusterin ja Pittsburgh Steelersin välinen sopimus on vain yksi vuosi, ja hän toivoo joukkueen voivan tehdä suuremman läpimurron. JuJu Smith-Schusterilla on itse asiassa paljon parempia vaihtoehtoja, mutta hän on valmis antamaan Pittsburgh Steelersille vuoden testin. JuJu Smith-Schuster toivoo edelleen erityisesti voivansa pelata joukkueessa, jotta se edistäisi paremmin hänen kasvamistaan.

Tänä vuonna JuJu Smith-Schuster hylkäsi Kansas City Chiefsin ja Baltimore Ravensin kutsut, ja hän jatkoi yöpymistä Pittsburgh Steelersissä. JuJu Smith-Schuster ei ole, että hän ei halua mennä lupaavampaan joukkueeseen, mutta hän ymmärtää, että nyt tarvitaan pelaamista ja kokemusten keräämistä. JuJu Smith-Schuster ei voi saada mahdollisuutta aloittaa jokaista peliä, kun hän menee muihin joukkueisiin, mutta hänellä on ehdottomasti tarpeeksi peliaikaa Pittsburgh Steelersissä.


Commentaires ( 0 ) :: laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


16/4/2021 - Ystävyys Julian Edelmanin ja Tom Bradyn välillä

Monet New England Patriots -fanit ostivat Julian Edelman Pelipaidat matkamuistona näinä päivinä. Kaikki eivät koskaan näe tätä erinomaista pelaajaa tulevissa NFL-peleissä. Julian Edelman riisui New England Patriots Pelipaidat ja päätti jäädä eläkkeelle. Hänen ruumiinsa tarvitsee enemmän aikaa toipumiseen. Julian Edelmanin eläkkeelle siirtyminen vei myös New England Patriotsin 20 vuoden loistavan historiallisen muistin, ja vanhat pelaajat melkein lähtivät joukkueesta.

Vaikka Tom Brady on lähtenyt New England Patriotsista, hän toivoo vilpittömästi jonain päivänä Julian Edelmanin olevan takaisin tuomioistuimessa. Tom Brady sanoi aiemmin: Julian Edelman on loistava pelaaja, hän on erittäin iloinen voidessaan tavata läheisen joukkuetoverinsa. Kun Tom Brady lähti New England Patriotsista, Julian Edelman itki surullisesti. Nyt, kun Julian Edelman on ilmoittanut eläkkeeltään, Tom Brady toivoo, että hänellä voi olla terve elin.

Tom Brady on pelaaja, jota Jumala siunaa, ja hänen ruumiinsa on säilynyt erittäin terveessä tilassa. Julian Edelmanin luonnollinen fyysinen etu ei ole paljon, hän luottaa enemmän hankittuun luonteeseen jatkuvasti työskennellä kovasti kouluttaakseen ja oppiakseen. Julian Edelman teki kovasti töitä tavoitteen saavuttamiseksi pelin aikana, mikä aiheutti hänen ruumiilleen vahinkoa vuosien varrella.


Commentaires ( 0 ) :: laisser un Commentaire! :: Lien Permanent
Page 1 sur 64 :: Précédent | Suivant