BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerSretna nogometna odjeća | Blog

 
14/2/2020 - Inter Milan nije uspio u prvom meču polufinala Coppa Italia

Inter Milan, samo pun radosne pobjede, opet je izgubio od 0-1 od Napolija. Inter Milan se zimi pridružio Christianu Eriksenu, ali uglavnom je sjedio na klupi u svom dresovi za nogomet. Nakon nekoliko uzastopnih starta, fizička sprema Romelu Lukakua očito je pala, ali publika ne razumije zašto trener Antonio Conte inzistira na tome da ga pusti da igra.

Protiv AC Milana, Romelu Lukaku je skinuo Inter Milan dres i podigao ga. U očima publike postao je heroj. U meču protiv Napolija, publika ga je smatrala faktorom neuspjeha. Romelu Lukaku je propustio priliku iz blizine drugog poluvremena, ali tko može biti siguran da će drugi igrači moći uspješno pucati.

Inter Milan izgubio je kod kuće u prvom meču polufinala Coppa Italia. Kakvu će taktiku koristiti trener Antonio Conte u slučaju teške situacije da dođe do finala? Hoće li Alexis s nchez igrati svoju ulogu u Interu? Inače će se za nekoliko mjeseci vratiti u Manchester United. Ako u Inter Milanu bude imao dobre rezultate, favorizirat će ga više momčadi.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


11/2/2020 - Sada Juventusu nedostaje duha strasti i borbenosti

Juventus ove sezone igra protiv Intera iz Milana. Ako Juventus dres želi osvojiti naslov Serie A uzastopce, momčad mora naporno raditi. U 22. kolu Serie A Juventus 1-2 je izgubio od Verone, a neuspjeh igre također je natjerao Inter da preuzme vodstvo u Serie A. Pozicija prvog mjesta u Serie A mijenjala se cijelo vrijeme ove sezone , jer se rezultati dvaju ekipa ne razlikuju mnogo.

Neuspjeh ovog kola također je natjerao zaposlenike Juventusa da se osvrnu na trenerske sposobnosti trenera Maurizia sarrija. Prije toga, mnogi igrači izrazili su nezadovoljstvo trenerskim vodstvom. U očima publike, Juventusu, pod vodstvom Maurizia sarrija, nedostaje strasti momčadi i nije napravio veliki pomak u izvedbi. U pogledu zaposlenosti također postoje velike razlike. Na kraju 2019. Maurizio sarri i Cristiano Ronaldo imali su niz sukobljenih vijesti. Cristiano Ronaldo čak je skinuo dresovi za nogomet i izravno napustio teren.

Cristiano Ronaldo postigao je golove od 2020. godine, ali čini se da je Paul dybala postigao manje golova. U mnogim igrama šansa za penal pripada Cristianu Ronaldu. Čini se da drugi igrači nemaju mnogo šanse pokazati svoju sposobnost. Sjetite se izreke J ü rgen klopp da momčadi koje pobjede streljanjem same neće dugo pobjeđivati. Dakle, nogometni klub Liverpool u svojoj transformaciji ima napadače, krila i branitelje koji mogu postići golove. Samo igrači cijele momčadi mogu postići golove, to je jaka momčad.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


   
A Propos

Vježba je temelj sretnog zdravlja

Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 50
      Précédent | Suivant