BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerSretna nogometna odjeća | Blog

 
22/5/2020 - Edison Cavani cijenili su ga mnogi treneri

Edinson Cavani još nije dobio produženje ugovora iz Paris Saint Germaina, a njegov omiljeni nogometni dresovi komplet može se promijeniti. Inter je ranije ponudio da mu se sviđa Edison Cavani, ali nije odgovorio ništa. Christian Eriksen, koji se pridružio Interu početkom godine, još nije igrao. Još se ne zna koliko je jak.

Kao središnjeg igrača Paris Saint Germaina, publika prepoznaje snagu i sposobnost Edisona Cavanija. Paris Saint Germain je završio francusku ligu, ali nema igrača za novačenje. Dakle, prema trenutnoj situaciji, publika misli da će Paris Saint Germain odlučiti obnoviti ugovor s Edinsonom Cavanijem, ali vrijeme još nije došlo.

Edison Cavani je prije rekao: želi nositi Paris Saint-Germain dres dok se ne povuče. Ne želi se prilagođavati novom okruženju i suigračima, što je vrlo mentalno i iziskuje pažnju. Edison Cavani cijeni mnogo trenera, a čak i ako napusti Paris Saint Germain, uskoro će ga pozvati i druge momčadi.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


19/5/2020 - Osjećaji između igrača i Atlético de Madrida

Atlético de Madrid posljednjih je godina promaknut u Ligu prvaka, a momčad je do finala stigla dva puta, ali nisu uspjeli osvojiti Ligu prvaka. Iako Atlético de Madrid nije pobijedio, njihov nastup uvijek je iznenadio publiku. Bilo da se radi o treneru Atlético de Madrida ili igračima koji imaju poseban osjećaj za dresovi za nogomet, odlučit će se vratiti poslu.

Diego Simeone je bivši igrač Atlético de Madrida koji se na kraju vratio za trenera momčadi. Diego Simeone razvio je jednog od najpoznatijih igrača "željezne krvi" za Atlético de Madrid, od kojih je svaki lojalan momčadi. Atlético de Madrid nije velika momčad, ali također ima puno igrača kojima je karijera posvećena timu.

Kulturni duh tima može se očitovati izravno od igrača. U ovom su slučaju mnoge ekipe bile vrlo nezadovoljne smanjenjem igrača plaće. Igrači Atlético de Madrid poštuju i prihvaćaju sve uvjete koje predloži tim. Igrači su Atlético Madrid dres smatrali neizostavnom čast u životu i spremni su se držati te dužnosti cijelo vrijeme.

 


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


   
A Propos

Vježba je temelj sretnog zdravlja

Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 61
      Précédent | Suivant