BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerjalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018

Accueil - Profil - Archives - Amis

Juventus voitti Brescia Calcion 2-0

Posté le 19/2/2020 à 04:49 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Serie A: n 24. kierroksella Juventus pelasi kotona Brescia Calcioa vastaan ja työnsi lopulta Dybalan vapaapotkun ja Cuadradon läpi. Juventus voitti pelin 2-0. jalkapallo pelipaidat pukeutuneet fanit hurrasivat heitä. Pelin ansiosta Juventus sai myös kolme pistettä, ja Juventus palasi Serie A: n huipulle yhden pisteen etuna.

Pelin alkamisen jälkeen molempien puolustuspuolustus oli edelleen vahvaa. Pelin 36. minuutilla Dybala otti suoran vapaapotkun ja Juventus siirtyi johtoon 1-0. Pelin toisella puoliskolla osapuolet taistelivat jälleen. 75. minuutissa Cuadrado työnsi pallon ja Juventus lisäsi johtoaan, Juventus 2-0 Brescia Calcio. Pelaajat ovat ylpeitä Juventus pelipaita. Seuraavana aikana kumpikaan osapuoli ei onnistunut ja pisteet lukittiin 2-0.

Pelin lopussa Juventus voitti kotona Brescia Calcio 2-0 -pelin kolme pistettä.


Suklaataiteilija tekee Ronaldon patsaan

Posté le 14/2/2020 à 05:12 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Ronaldo on kiistatta yksi parhaimmista tähdistä jalkapallossa, joten monet taiteilijat haluavat käyttää Ronaldoa patsaiden tekemiseen. Ja Ronaldo on portugalilainen pelaaja, joten monet fanit ovat halukkaita käyttämään jalkapallo pelipaidat seuraamaan häntä. Äskettäin eräs portugalilainen suklaanvalmistaja käytti suklaata Ronaldon patsaan tekemiseen.

Ronaldon patsas on 1,87 metriä korkea ja se on tehty suhteessa 1: 1. Patsas on valmistettu kokonaan suklaasta ja painaa 120 kiloa. Suklaavalmistaja kesti 200 tuntia valmistaakseen sen. Yksi Ronaldon ikonista juhlia on Ronaldo, joka käyttää Portugalin maajoukkueen Portugali pelipaita patsaassa ja kätensä rinnassa.

Vaikka taiteilija teki patsaan alasti prototyypin perusteella, hänen kaltaiset fanit pilkkasivat häntä edelleen. Jotkut fanit ajattelevat, että hän on enemmän kuin Mandzukic. Näyttää siltä, että suklaataiteilija ei tietenkään ole riittävän hyvä.


« Précédent :: Suivant »