BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager8/8/2020 - De indruk van elk team op het publiek aan het begin van de NHL-rematch

De NHL-rematch begon, Colorado Avalanche won twee wedstrijden, het team versloeg respectievelijk Saint Louis Blues en Dallas Stars. Boston Bruins, die als eerste eindigde in de Eastern Conference, verloor respectievelijk van Philadelphia Flyers en Tampa Bay Lightning. Saint Louis Blues verloor in de vorige wedstrijd van Colorado Avalanche en verloor in deze wedstrijd met 4-6 van Vegas Golden Knights. Na deze periode buiten het seizoen is de sterkte van de speler ook veel veranderd.

Na deze paar dagen competitie is het meest verrassende de uitstekende prestatie van Carolina Hurricanes. In alle drie de wedstrijden versloeg Carolina Hurricanes de New York Rangers. De goedkope Carolina Hurricanes shirt werd de meest oogverblindende NHL shirt op het nieuwe veld en de spelers glijden met plezier over het ijs. Een andere reeks duels is Winnipeg Jets en Calgary Flames. Hun prachtige duel wekte ook het enthousiasme van het publiek voor de tv op.

Het grootste voordeel van Calgary Flames zijn de aanvallers Sean Monahan, Johnny Gaudreau en Elias Lindholm. Door hun perfecte begrip en kracht heeft het team de ene wedstrijd na de andere gewonnen. Het publiek zag de drie mensen met goedkope Calgary Flames shirt over het ijs rennen. Hun jeugdige en energieke uitstraling was als een kentekenvlam op hun lichaam. Kunnen deze drie spelers van dezelfde leeftijd Calgary Flames verschillende resultaten geven?


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


8/8/2020 - Chicago Blackhawks versloeg Edmonton Oilers om door te gaan naar de play-offs

Aan het begin van de NHL-rematch had niemand gedacht dat Edmonton Oilers, op de 4e plaats in de Western Conference, werd uitgeschakeld door Chicago Blackhawks, op de 12e plaats. Na vier rondes van play-offs versloegen de Chicago Blackhawks Edmonton Oilers met 3-1. Begin 2020 ruilden de Chicago Blackhawks ook uitstekende spelers in het team vanwege hun onbevredigende staat van dienst. Ze hadden niet verwacht dat de epidemische situatie het team in staat zou stellen zich opnieuw te kwalificeren voor de play-offs.

Chicago Blackhawks versloeg Edmonton Oilers om het grootste hoogtepunt van het seizoen te worden, en hun goedkope hockeykleding zijn ook geliefd bij meer mensen. In de laatste wedstrijd scoorde Chicago Blackhawks rookie Dominik Kubalík het winnende doelpunt. Hij werd de vierde rookie in de teamgeschiedenis die het winnende doelpunt voor het team scoorde. Dominik Kubalík houdt erg van de goedkope Chicago Blackhawks shirt. Hij heeft het geluk om voor het team te spelen.

Edmonton Oilers werd op deze manier uitgeschakeld en Connor McDavid was teleurgesteld. Connor McDavid scoorde 9 punten in deze vier wedstrijden, waarmee hij het beste resultaat in de competitie was. Helaas kan hij niet meer spelen. Na een rustperiode had het publiek niet verwacht dat de kracht van de teams zo sterk zou veranderen.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Zodra je ijshockey begint te begrijpen, zul je de sport geweldig vinden.

Derniers Articles
Menu
Créer un Blog gratuit
Calendrier

Amis
    Liens

      Page 1 sur 18
      Précédente | Suivante