BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Stilfuld og billig ungdomsfodboldtrøje Accueil | Profil | Archives | Amis
Unge kan lide at spille fodbold og går gerne i billige og flotte trøjer. Find ud af mere om vores kæmpe udvalg af stilfulde og billige fodbold-, landsholds- og målmandsfodbolddragter til unge på trojerudsalgdk.com.

Hvordan ville Argentina være uden Messi?28/3/2024

Di Maria førte Argentina til en 3-1-vending af Costa Rica. Lautaro scorede et mål for at afslutte sin tørke på 16 kampe med landsholdet, og Walter Benítez afsluttede sin debut på målmandspladsen.

Lautaro kom fra bænken for at erstatte Garnacho i det 71. minut af kampen, og han låste stillingen 3-1 i det 77. minut. Dette er Lautaros 22. mål iført landsholdet billige fodboldtrøjer. Han har spillet 56 gange for landsholdet. Lautaro var meget glad for at afslutte sin måltørke på næsten halvandet år og takkede alle, der troede på og støttede ham.

Kaptajn Di Maria scorede også med et frispark, hvilket efterlod modstanderens målmand hjælpeløs. Uden Messi til stede overtog Di Maria anførerbindet lydløst. Den argentinske stjerne, der bærer en Benfica fodboldtrøje, blev for nylig truet med ikke at vende hjem, ellers ville hans familie blive udsat for dødstrusler.