BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

draktsett fotball Accueil | Profil | Archives | Amis
Dette er et nettsted om fotballdrakter og fotballnyheter

Xavi ignorerer FC Barcelonas avskjedsbeslutning27/5/2024

FC Barcelona bestemte seg for å la hovedtrener Xavi gå, og den forrige avgjørelsen om kontraktfornyelse var bare en blankosjekk. Xavis kjærlighet har alltid vært FC Barcelona, ikke noen på laget. Hovedtrener Xavi sa nettopp farvel til den røde og blå draktsett fotball nok en gang, og han kom tilbake til klubben i en annen egenskap.

FC Barcelona har vært i en tøff situasjon de siste årene, med styreleder Joan Laporta som dekker over økonomiske problemer. Tidligere president Josep Maria Bartomeu brakte FC Barcelona en irreversibel finanskrise som har gjort at laget ikke kan gå tilbake til sin tidligere form. Nåværende president Joan Laporta styrer FC Barcelona i en personlig egenskap og var nøkkelen til den eventuelle avgangen til hovedtrener Xavi. Siden Xavi avslørte FC Barcelonas økonomiske problemer i media, er dette noe president Joan Laporta ikke ønsker skal avsløres. Som et resultat klarte ikke Xavi å fortsette å være hovedtrener for FC Barcelona, og president Joan Laporta behandlet ham ikke lenger med respekt og høflighet. Faktisk, da Xavi jobbet med Joan Laporta, hadde han allerede gjort psykologiske forberedelser på forhånd. Som hovedtrener trenger Xavi ikke bare å forstå statusen til spillerne, han må også forstå taktikken til FC Barcelonas ledelse og motstandere.

Xavis mentale tilstand er veldig sterk og han vil ikke bli plaget av FC Barcelonas beslutning om å sparke ham. Xavi føler seg veldig avslappet nå som han ikke lenger har byrden med å trene FC Barcelona for å vinne mesterskapet. FC Barcelona draktsett har stor betydning for Xavi, som har gjort den største innsatsen i sin karriere og trenerkarriere for laget. Xavi vil ikke endre prinsippene sine for noen. Han tror på FC Barcelona uansett hvor han er.

0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent

Toni Kroos vil bare forlate Real Madrid før Luka Modrić23/5/2024

UEFA Champions League-finalen har ennå ikke startet, og Toni Kroos annonserte at han vil forlate Real Madrid på slutten av sesongen. Toni Kroos sa også at etter slutten av årets UEFA-EM i fotball, kunngjorde han også sin beslutning om å trekke seg. draktsett fotball nummer 8 vil også bli en legende for Real Madrid. Dette lykketallet har fulgt Toni Kroos for å vinne flere mesterskap.

Toni Kroos har sett for mange lagkamerater forlate Real Madrid, og han vil ikke forlate etter Luka Modrić. Ikke bare ønsker han å vise sin beste side til fansen, han ønsker også å overlate det beste av seg selv til Real Madrid. Toni Kroos planla å forlate laget etter slutten av fjorårets sesong, men Real Madrid beholdt ham i ett år til. Han bidro til at Real Madrid vant La Liga-tittelen denne sesongen, og han kan også bli tatt ut på det tyske landslaget i fotball igjen. Julian Nagelsmann, hovedtrener for det tyske fotballaget, ba Toni Kroos om å fullføre sitt siste UEFA-EM i fotball, og det var også en lokal konkurranse. Etter at Toni Kroos begynte å spille godt med Real Madrid, visste han at han ønsket å trekke seg i sin beste alder. Han mener at dette året er den beste tiden for å si farvel til fotballen og fansen. Han liker virkelig lykken som denne sporten gir.

Luka Modrić fullførte nylig en kontraktsforlengelse med Real Madrid, mens Toni Kroos valgte livet etter pensjonisttilværelsen. Toni Kroos ønsket ikke å se tristheten over at Luka Modrić forlot laget, så han hadde ikke noe annet valg enn å gå tidlig. Etter at han så Casemiro forlate laget, hadde han ideen om å forlate laget og trekke seg. Real Madrid draktsett ga Toni Kroos mange minner, og han husket lagets beste lagoppstilling. Toni Kroos ventet ikke på ankomsten til den nye lagkameraten Kylian Mbappe. Han hadde bedre lagkamerater før.

0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 138
Précédent | Suivant