BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Hvilken fodboldstjernes trøje nummer er din favorit


Fodboldhold og fodbolduniformer betyder meget for loyale gamle fans

Accueil | Mon Profil | Archives | Amis

Kylian Mbappé har en fænomenal præstation i FIFA World Cup

Posté à 16:44 le 5/12/2022

Kylian Mbappé hjalp med succes det franske fodboldlandshold til kvartfinalerne i FIFA World Cup, og han spillede en fænomenal præstation i begivenheden. Efter kampen blev Kylian Mbappé interviewet af medierne. Han sagde, at hans mål er at vinde FIFA World Cup. Kylian Mbappé løber så hurtigt i spillet, at publikum kun kan se hans Frankrig trøje sløret.

De bedste unge spillere i fodbold er Kylian Mbappé og Erling Haaland, og kløften mellem de to bliver større. Den større kløft mellem dem er FIFA World Cup-mesterskabet, og der er også et hul i deres mesterskabsære. Det norske fodboldlandshold missede FIFA World Cup i år, og Erling Haaland var heller ikke i stand til at optræde på den internationale arena. Konkurrencen mellem ham og Kylian Mbappé kan kun eksistere i ligaen, og deres hold er alle ivrige efter at vinde det første UEFA Champions League-mesterskab i holdhistorien. Hvis Erling Haaland tager til The State of Qatar som tilskuer, vil han kunne se Kylian Mbappés enestående præstation. Det franske fodboldlandshold rykkede ikke kun frem til top 16 i FIFA World Cup, de rykkede også frem til top otte for at møde stærkere modstandere.

Det forsvarende franske fodboldlandshold har stadig styrken til at vinde mesterskabet, Kylian Mbappés enestående præstation spillede en vigtig rolle. Kylian Mbappés ry i Ligue 1 i denne sæson er ikke godt, men det, der ikke kan ændres, er hans enestående personlige evner. Hans Paris Saint-Germain trøje nr. 7 og den højeste løn i fodbold er det bedste bevis, og nu realiserer han drømmen om at forsvare FIFA World Cup-mesteren. Kylian Mbappé har været rigtig stærk på internationalt plan, han skal bare fokusere på landsholdet nu.

 

Commentaires (0) | Poster un Commentaire! | Lien Permanent

Luis Suárez siger farvel til FIFA World Cup i tårer

Posté à 11:50 le 3/12/2022

Dette års FIFA World Cup er bestemt til at gøre mange veteraner kede af det, og de har ikke været i stand til at hjælpe landsholdet videre til knockout-runden. De tre kampe i gruppespillet var en test for de 32 landshold. Desværre formåede Uruguays fodboldlandshold heller ikke at gribe den sidste chance. Luis Suárez sagde farvel til FIFA World Cup i tårer, og hans Uruguay trøje nr. 9 er også fuld af sorg.

Adskillige landsholdsfans latterliggjorde, at det italienske fodboldlandshold gik glip af FIFA World Cup i år, men nu går de 16 landshold også glip af top 16-kampene. Det tyske fodboldlandshold havde et lignende møde med det argentinske fodboldlandshold i begyndelsen af gruppespillet, de blev besejret af deres modstandere i den første kamp. Det tyske fodboldlandshold var dog i samme situation som Uruguays fodboldlandshold i tredje runde. De besejrede begge deres modstandere, men missede oprykningen. Luis Suárez' tårer var det sidste FIFA World Cup i hans karriere, hans og Edinson Cavanis sidste chance for at blive holdkammerater. Det mest kontroversielle er dommerens beslutningstagning for spillet. VCR har ikke været i stand til at give spillerne retfærdige domme. Hovedårsagen er, at dommeren slet ikke kiggede på videobåndoptageren, og Uruguays fodboldlandsholdsspillere var utilfredse efter kampen.

Luis Suárez' karriere har været meget succesfuld, men hans sidste ønske blev ikke opfyldt. Det, fans vil savne mest, er frontbanekombinationen af Luis Suárez, Lionel Messi og Neymar, som alle har den samme FC Barcelona trøje. Luis Suárez' fans var inficeret af hans gråd, de ønskede ikke, at deres idol skulle være trist. Men kampens resultat er bestemt til at få det tabende landshold til at blive ked af det. Stadionet til FIFA World Cup er scenen, hvor veteraner siger farvel til fansene af landsholdet.

Commentaires (0) | Poster un Commentaire! | Lien Permanent<- Précédent | Suivant ->