BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Hvilken fodboldstjernes trøje nummer er din favorit


Fodboldhold og fodbolduniformer betyder meget for loyale gamle fans

Accueil | Mon Profil | Archives | Amis

Kylian Mbappe vil annoncere transfer på det bedste tidspunkt

Posté à 08:40 le 27/5/2024

Kylian Mbappes transfer denne sommer er ikke længere en spænding, men hverken han eller Real Madrid har officielt annonceret det endnu. Kylian Mbappe ønsker også at bevare en følelse af mystik, og Real Madrid vil annoncere det efter underskrivelsen. Nu er det kun Paris Saint-Germain, der er skadet, og holdets fodboldtrøjer outlet nr. 7 bliver reserveret til nye spillere.

Da Toni Kroos annoncerede sin beslutning om at forlade holdet, er hans nr. 8 Real Madrid trøje næsten udsolgt. Kylian Mbappe nyder at sige farvel til Paris Saint-Germain, vil han have samme indflydelse som Toni Kroos? Kun fansene af Parc des Princes vil give medierne et svar, og fansene af Santiago Bernabéu Stadium har allerede givet medierne et svar. I de første to sæsoner kæmpede Kylian Mbappe altid med beslutningen om at forlade Paris Saint-Germain. I sommer besluttede han sig endelig for at tage af sted. Klubben, han vælger at melde overgangen til, vil ikke have meget spænding for fansene, og fansene vil kende det nye hold, selvom han ikke melder det ud. Real Madrid skjuler aldrig sine signaturmål, og holdet har kun tid tilbage til at underskrive en kontrakt med Kylian Mbappe. Kylian Mbappe har ikke samme popularitet som de foregående to år, og han er ikke længere vigtig for Paris Saint-Germain.

Selvom Kylian Mbappe besluttede at skifte til Real Madrid, har veteranen Toni Kroos stadig ingen idé om at arbejde sammen med ham. Toni Kroos vil ikke forsinke at forlade holdet på grund af ankomsten af nye spillere. Han vil også nyde sit pensionistliv efter UEFA-EM i fodbold. Kylian Mbappe bevarer en følelse af mystik omkring sin overførsel, og fans mener, at det ikke er en stor hemmelighed. Det afgørende er, hvordan Kylian Mbappe præsterer på sit nye hold i næste sæson. Han har ikke opgivet sit mål om at vinde UEFA Champions League-titlen og Ballon d'Or.

 

Commentaires (0) | Poster un Commentaire! | Lien Permanent

Atalantas cheftræner Gian Piero Gasperini har stjerner i øjnene

Posté à 13:08 le 23/5/2024

Cheftræner Gian Piero Gasperini overraskede Atalanta ved at vinde UEFA Europa League-titlen med sine spillere. Atalanta besejrede Bundesliga-mestrene Bayer 04 Leverkusen i finalen, og hele kampen var spændende. Atalantas sejr bragte ære til Serie A, og deres fodboldtrøjer outlet dukkede også op ved mesterskabsceremonien.

Atalanta-spillere og cheftræner Gian Piero Gasperini stod ved prisoverrækkelsen, og deres glæde smittede af på alle tilstedeværende. Fans af Bayer 04 Leverkusen kan mærke glæden hos deres modstandere, og de har netop oplevet præmieoverrækkelsen af Bundesliga-mesteren. Fodboldkonkurrence er så mærkeligt. Hvem der kan vinde mesterskabet afgøres altid af spillet. Selvom både Bayer 04 Leverkusen og cheftræner Xabi Alonso troede på, at de kunne vinde mesterskabet, præsterede Atalanta bedre end dem. Den 66-årige cheftræner Gian Piero Gasperini stod ved siden af spillerne, hans øjne fyldte med stjerner, da han så på trofæet. Dette er den første hæder i mesterskabet for cheftræner Gian Piero Gasperini i mere end 20 års coaching. Hans trænererfaring går altid glip af mesterskabet. Uafskrækket af fiaskoerne i sin trænerkarriere stolede han på, at spillere ville vinde mesterskaber.

Blå og sort er ikke kun Inter Milanos farver, men også hovedfarven på Atalanta trøje. Efter kampen var cheftræner Gian Piero Gasperinis ansigt fyldt med smil, og han mærkede også glæden ved at vinde et mesterskab. Hans lykke smittede også af på hans chefer, som omfavnede og fejrede UEFA Europa League-titlen. Atalantas cheftræner Gian Piero Gasperinis mesterskabssejr kan inspirere Harry Kane, som også har mulighed for at vinde mesterskaber med FC Bayern München og det engelske fodboldlandshold.

 

Commentaires (0) | Poster un Commentaire! | Lien Permanent<- Précédent | Suivant ->