BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerfodboldtøj til klubhold

Accueil - Profil - Archives - Amis

Werner og Liverpool overfører skandale

Posté le 22/2/2020 à 08:07 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Siden iført RB Leipzig e. V. billige fodboldtrøjer, Timo Werner har klaret sig bedre og bedre. Derfor tiltrækkede det også fordelene hos giganterne, herunder Liverpool, et af de stærkeste hold i verden. Dette gør også denne Bundesliga-spiller meget smigret.

Werner denne sæson har scoret 20 mål i 22 kampe i ligaen. Ikke kun hjalp han RB Leipzig e. V. 1 for at besejre den stærke rival, Tottenham Hotspur i Champions League, scorede han også 4 mål i Champions League og fortsatte sin tidligere stærke præstation. Mange fans, der bærer Bundesliga fodboldtrøjer, værdsætter ham også mere og mere. I lyset af rygter om hans transfer med Liverpool. Werner sagde, at han var "stolt" over rygterne om overførsel med Premier League-leder Liverpool, men sagde, at han skal fortsætte med at forbedre sig for at kvalificere sig til Røde Hærs andre angribere.

RB Leipzig e. V. er i øjeblikket nummer to i Bundesliga, kun et point væk fra den første. De har også en plads i kampen om Bundesliga-titlen. Uanset om de lykkes eller ej, vil vi vente og se.


Guardiola vil fortsat træne Manchester City

Posté le 21/2/2020 à 07:55 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Manchester City denne sæson har skuffet fans, der bærer billige fodboldtrøjer. Ikke kun er det mere end et dusin point bag Liverpool i Premier League, men det er ikke dårligt. Manchester City blev straffet af UEFA for en to-årig suspension i EU for økonomisk svig.

At blive forbudt i to år i Champions League er meget uheldigt for Manchester City. Alle kredse er bekymrede for, at Manchester City vil møde coach og afgang fra kerneteamet. Guardiola tog imidlertid føringen på mødet, og han vil aldrig forlade Manchester City i dette øjeblik. Ligegyldigt hvilke sanktioner Manchester City i sidste ende vil stå over for. Jeg bliver her for at lade flere fans huske farven på Manchester City fodboldtøj, selvom de sænker os til England B, vil jeg være her. I dette øjeblik skal vi være forenede. "

Hvis Manchester City ville blive nedrykket til England B, ville det være et stort slag for spillerne. Om Manchester City kan overleve denne krise, jeg ønsker dem held og lykke.


« Précédent :: Suivant »