BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerfodboldtøj til klubhold

Accueil - Profil - Archives - Amis

AC Milanos nye trøje har øget effektiviteten

Posté le 4/8/2020 à 05:42 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

AC Milanos nye sæsontrøje er annonceret, og billige fodboldtrøjer er også en af de store gevinster for en klub. Så hvad med salget af den nye sæsontrøje? Efter at AC Milan-klubben netop har frigivet den nye hjemmetrøje i sæsonen 2020-2021 sidste tirsdag, hvordan vokser AC Milan-trøjen?

Hvad er kendetegnene ved AC Milan-trøjen denne sæson? Vi kan se, at designet af den nye sæsontrøje er inspireret af Milanos lange historie og ikoniske arkitektur, og også inkorporerer designelementerne i Galleria Vittorio Emanuele II beliggende i centrum af Milano. Det to-dages salg af den nye AC Milan fodboldtrøje er steget med 17 gange i samme periode efter, at sæson trøjen 2019-2020 blev frigivet. Dette er anerkendelsen af fansen fra AC Milan i den nye sæson.

Vi har set, at på bare et par dage, kan salget af AC Milan trøjer nå et så højt niveau, der illustrerer, hvor AC Milan trøje fans som denne trøje.


Neymar forlader denne sommer

Posté le 16/6/2020 à 11:15 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Sidste sommer har rygter om Neymar og Barcelonas overførsel været fulde af entusiasme, men de blev til sidst i Paris Saint-Germain og begyndte deres tredje sæson i Ligue 1. Neymar, stadig iført en billige fodboldtrøjer, havde stadig transferrygter under udbruddet.

Ifølge spanske medier: Ideen om at forlade holdet er stadig i brasilianernes sind, Neymar har allerede tilstået nogle holdkammerater "jeg vil vende tilbage til Barcelona". På grund af dette års epidemi har Barcelona også et finansielt underskud. Barcelona har genovervejet Neymars tilbagevenden, så Neymar er usandsynligt at vende tilbage til Barcelona. Flere og flere fans har deres egen PSG fodboldtøj. Vores online butik sælger trøjer, velkommen til at konsultere.

Selvom Neymar stadig kan spille Paris Saint-Germain næste sæson, er der variabler i alt. Vi vil vente og se, om denne sag drejer rundt.


« Précédent :: Suivant »