BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager


Terveys tulee urheilusta

24/9/2022 - Borussia Dortmundia ei heikennä tietyn pelaajan puute

Borussia Dortmundilla menee edelleen hyvin Erling Hålandin tappion jälkeen ja se on tällä hetkellä Bundesliigassa toisella sijalla. Borussia Dortmundin maalit 7 ottelussa tällä kaudella tekivät eri pelaajat, eivätkä ne olleet tietyn pelaajan erikoismaaleja. No. 9 Borussia Dortmund pelipaita myy edelleen erittäin hyvin, ja se on nyt Sébastien Hallerin päällä. Koska Sébastien Haller ei ole fyysisen vamman vuoksi ollut mukana Borussia Dortmundin otteluohjelmassa, numero 9 edustaa edelleen Erling Hålandin pelipaidat jalkapallo fanien sydämissä.

Sébastien Haller osoitti erittäin tasaista laatua Ajax Amsterdamissa viime kaudella, mutta valitettavasti hän loukkaantui ennen siirtymistään Borussia Dortmundiin. Kaikki, jotka haluavat nähdä Sébastien Hallerin suorituksen Borussia Dortmundissa, saattavat joutua odottamaan vuoteen 2023, joka on myös ensimmäinen pelaaja moniin vuosiin joukkueessa, joka on jättänyt kuusi kuukautta väliin ennen pelaamista. Borussia Dortmundin nuoret Karim Adeyemi ja Anthony Modeste tekivät molemmat avausmaalinsa tänä kesänä, samoin kuin 17-vuotias Youssoufa Moukoko ja 18-vuotias Jamie Bynoe-Gittens.

Borussia Dortmundilla ei ole koskaan ollut pulaa laadukkaista pelaajista, ja joukkue on aina pystynyt kehittymään akatemiapelaajista. Borussia Dortmund on jälleen hankkinut 20-vuotiaan Karim Adeyemin ansaittuaan tuottoisen sopimuksen Erling Hålandille Red Bull Salzburgissa. Borussia Dortmund on vuosien varrella kasvattanut joukkoa nuoria ja tehokkaita pelaajia, ja he ovat aina pystyneet sijoittumaan jatkuvasti Bundesliigan neljän parhaan joukkoon.

Poster un Commentaire! :: Envoyer à un Ami!
A Propos
Liikunta tekee ihmiset onnelliseksi, onnellinen saa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, hyvällä tuulella, paremmalla keholla

Derniers Articles

Kroatia voitti Japanin ja eteni jälleen kahdeksan parhaan joukkoon
Luis Suárez kestää nuoruuden kyyneleitä pysyäkseen ikuisesti Qatarin MM-kisoissa

Menu

Accueil
Mon Profil
Galerie d'Images
Archives
Envoyer un Email

Amis

Liens


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page