BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager


Terveys tulee urheilusta

6/12/2022 - Kroatia voitti Japanin ja eteni jälleen kahdeksan parhaan joukkoon

Japanin suorituksesta tässä MM-kisoissa päätellen heillä on ainutlaatuinen tapa kukistaa vastustajat perinteistä pallonhallinnan maajoukkuetta vastaan. Kohdattuaan Costa Rican kurittoman pelityylin Japani hävisi suoraan vastustajilleen. Japanin pelissä Kroatiaa vastaan he maistivat jälleen puolustavan ja vahvan hyökkäävän joukkueen välistä kilpailua, mutta valitettavasti he hävisivät vastustajalleen rangaistuspotkukilpailussa.

Japani ei luultavasti koskaan odottanut käyttävänsä rangaistuspotkukilpailua, joten he silti säpsähtivät kohtaaessaan henkilökohtaisia kykyjään. Nämä nuoret Japani pelipaita MM Kisat 2022 pukeutuvat pelaajat luottavat enemmän yhtenäisyyden vahvuuteen, joten heillä ei näytä olevan aavistustakaan, kun he kohtaavat yhden haasteen. Kaikki katsoivat japanilaisten pelaajien pahoittavia silmiä. Ehkä he harjoittelevat heti rangaistuspotkuaan, kun he palaavat tällä hetkellä.

Kroatia täytti odotukset ja voitti Japanin, ja nämä vanhat pelaajat ovat edelleen joukkueelle korvaamaton vahvuus. Kun ihmiset katselivat Ivan Perišićin 4. Kroatia pelipaita MM Kisat 2022 ensimmäisen maalin tekemistä, he yhtäkkiä ymmärsivät, että kenties maajoukkueella oli vielä loistava mahdollisuus voittaa mestaruus. Tästä MM-kisoista tähän mennessä Kroatia on myös kokenut liikaa ylä- ja alamäkiä matkan varrella, ja nyt se riippuu siitä, pystyykö se voittamaan seuraavan vastustajansa Brasilian.

Commentaires ( 0 ) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

3/12/2022 - Luis Suárez kestää nuoruuden kyyneleitä pysyäkseen ikuisesti Qatarin MM-kisoissa

Vuoden 2022 MM-lohkovaihe on tullut päätökseen, jossa uruguaylainen Luis Suárez itki eniten jättäessään jäähyväiset kentälle. Niille vanhoille pelaajille, jotka pukeutuvat jälleen Uruguay pelipaita MM Kisat 2022, tämä on heidän viimeinen mahdollisuutensa pelata. Ottelun jälkeen Luis Suárez, Edinson Cavani ja Diego Godín vuodattivat surun kyyneleitä, eivätkä he välttämättä pelaa enää koskaan maajoukkueessa. Darlose Núñez ja Federico Valverde eivät luoneet ihmeitä, he tarvitsevat vielä lisää pelejä koettavakseen.

Uruguayn veteraani jättää viimein hyvästit. Luis Suárez ei voinut pidätellä surullisia kyyneleitä. Hän halasi Edinson Cavania tiukasti. Luis Suárez saattaa olla pelaaja, joka itki eniten tämän kauden MM-kisoissa, kuinka paljon hän toivoo saavansa joukkueen menemään pidemmälle. Tämä maailmancup on viimeinen kerta, kun Luis Suárez osallistui kaikkien näkökenttään, ja hänen on vaikea esiintyä jatkossa suurissa kilpailuissa.

Kun Luis Suárez sanoi hyvästit Atlético Madrid pelipaita viimeisen kerran tänä vuonna, hän myös itki hyvin surullisesti. Luis Suárez on temperamenttinen mies, hän rakastaa jalkapalloa, joten on erittäin surullista sanoa hyvästit kaikelle jalkapalloon liittyvälle. Kaikki näkivät Luis Suárezin itkevän niin surullisesti, ja kaikki fanit lähtivät pahoillani. Luis Suárezin kyyneleet pysyvät tällä kentällä ikuisesti. Hänen esiintymisensä nuoruutensa mukaisesti saa ihmiset aina muistamaan koskettavimman kohtauksen 2022 Qatarin MM-kisoissa.

Commentaires ( 0 ) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent
A Propos
Liikunta tekee ihmiset onnelliseksi, onnellinen saa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, hyvällä tuulella, paremmalla keholla

Derniers Articles

Kroatia voitti Japanin ja eteni jälleen kahdeksan parhaan joukkoon
Luis Suárez kestää nuoruuden kyyneleitä pysyäkseen ikuisesti Qatarin MM-kisoissa

Menu

Accueil
Mon Profil
Galerie d'Images
Archives
Envoyer un Email

Amis

Liens