BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager


Terveys tulee urheilusta

22/2/2024 - Liverpoolin nuorten pelaajien vahvuus puolusti voittotilannetta

Liverpool voitti Lutonin 4-1 ja voitti pelin jälleen. Viimeaikaisten vakavien vammojen vuoksi Liverpoolissa joukkue voi aloittaa vain nuoria pelaajia vaihtopenkille. Näissä vaikeissa olosuhteissa Liverpool pystyi jälleen voittamaan, ja Jürgen Klopp juhli onnellisesti kolmella iskulla neljään suuntaan. Liverpool on vain yhden pisteen edellä Manchester Cityä, joten sen on säilytettävä voittotilanne jokaisessa pelissä säilyttääkseen kärkipaikkansa.

Kun Jürgen Klopp juhli kolmen lyöntiä fanien edessä, ihmiset vastasivat tämän mahtavan valmentajan ponnisteluihin innostunein hurrauksin. Jürgen Klopp tietää, että tämä matka ei ole helppo, ja hän on hyvin innoissaan. Valioliiga ei ole vielä virallisesti päättynyt, eikä jokaisen Liverpool pelipaita pukeutuneen fanin tehtävä ole vielä toteutunut. He pysyvät aina hereillä joka pelissä. Kun Jürgen Klopp löi innoissaan Liverpoolin logoa pelipaidat jalkapallo päälle, hän ilmaisi teoillaan syvän rakkautensa joukkuetta kohtaan.

Hyökkääjät Darwin Núñez, Diogo Jota ja Mohamed Salah jättivät pelin väliin loukkaantumisten vuoksi, ja jopa puolustaja Trent Alexander-Arnold ja maalivahti Alisson Becker ovat toipumassa vammoistaan. Liverpoolin koko avauskokoonpano on poissa pelistä, joten miten he selviävät vaikeudesta 28. kierroksella Manchester Cityä vastaan. Nuoret pelaajat ovat antaneet Liverpoolille uutta toivoa, mutta he eivät vieläkään ole varmoja, pystyvätkö he kukistamaan voimakkaan Manchester Cityn.

Commentaires ( 0 ) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

17/2/2024 - Kylian Mbappé ilmoitti lähtevänsä Paris Saint-Germainista tämän kauden lopussa

Äskettäinen tapaus Kylian Mbappén päätöksestä lähteä Paris Saint-Germainista on jälleen herättänyt kohua, ja hän aikoo käyttää muita jalkapallo peliasut tänä kesänä. Kylian Mbappé tunnistaa tämän Paris Saint-Germain pelipaita täysin, eikä pelaaja nyt halua jäädä tänne. Kylian Mbappé jättää Paris Saint-Germainin vapaaksi agentiksi tämän kauden lopussa. Aikaisempia korkeita siirtomaksuja ei enää ole, joten mihin seuraon Kylian Mbappé on valmis liittymään.

Real Madridista tulee Kylian Mbappélle sopivin joukkue, mutta on sääli, että joukkue antoi viime kaudella numeron 7-pelipaidat jalkapallo Vinícius Júniorille. Vinícius Júniorin suorituskyky ei ole vieläkään tarpeeksi vakaa, ja Kylian Mbappélla on enemmän potentiaalia. Kuulin, että Real Madrid on antanut Kylian Mbappélle tarjouksen, mutta valitettavasti se ei ole korkein palkka. Tällä hetkellä muiden joukkueiden on vaikea maksaa Kylian Mbappélle korkeaa palkkaa, ja vain Real Madrid vastaa hänen tarpeisiinsa.

Kylian Mbappé ei halua nyt vain voimaa, vaan hän toivoo voitavansa myös erityisiä kunnianosoituksia, kuten Golden Globe -palkinnon. Historiallisista tiedoista päätellen Manchester United, Real Madrid ja Barcelona ovat joukkueet, joilla on parhaat henkilökohtaiset kunnianosoitukset. On sääli, että Barcelona ja Manchester United eivät ole enää kovin kilpailukykyisiä. Vain Real Madridilla on edelleen huippukykyjä. Suurin ongelma Kylian Mbappén liittyessä Real Madridiin on pelaajien vaihtaminen. Tällä hetkellä joukkueessa on jo pelaajia samanlaisissa tehtävissä, kuten Vinícius Júnior ja Rodrygo Goes.

Commentaires ( 0 ) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent
A Propos
Liikunta tekee ihmiset onnelliseksi, onnellinen saa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, hyvällä tuulella, paremmalla keholla

Derniers Articles

Liverpoolin nuorten pelaajien vahvuus puolusti voittotilannetta
Kylian Mbappé ilmoitti lähtevänsä Paris Saint-Germainista tämän kauden lopussa

Menu

Accueil
Mon Profil
Galerie d'Images
Archives
Envoyer un Email

Amis

Liens