BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager


Terveys tulee urheilusta

5/12/2020 - Barcelona voittaa viisi peräkkäistä Mestarien liigan ryhmävoitoa monien vuosien jälkeen

Monien vuosien jälkeen Barcelona voitti jälleen viisi peräkkäistä voittoa Mestarien liigan ryhmässä. Antoine Griezmann ja Ousmane Dembélé ovat työskennelleet yhdessä yli vuoden ja he ovat saaneet parhaan kunnon. Barcelonan kausi on hitaasti toipunut, ja joukkue on voittanut kaikki kilpailut. Ousmane Dembélén vaikeimmalla kaudella Barcelona ei luopunut ajatuksistaan. Joten loukkaantumisen jälkeen Ousmane Dembélé käytti jälleen Barcelona pelipaita ikään kuin hän olisi vaihtanut itseään. Hän päätti pelata hyvin ja täyttää joukkueen odotukset.

Lionel Messi lähtee lopulta Barcelonasta. Hän ei voi pelata eliniän ajan. Sopeutuakseen joukkueeseen, jossa ei ole Lionel Messiä, Barcelonan on vahvistettava seuraavan sukupolven erinomaisten pelaajien viljelyä. Lionel Messi oli erittäin tyytyväinen, kun Antoine Griezmann, Ousmane Dembélé ja Martin Braithwaite on integroitu Barcelonan järjestelmään.

Lionel Messi jättää hyvästit nro 10 pelipaidat jalkapallo jonain päivänä. Hän toivoo, että Barcelona on aina erittäin vahva joukkue. Lionel Messin suurin unelma tällä kaudella on auttaa Barcelonaa voittamaan Mestarien liiga uudelleen. Hän ei ole varma, pystyykö Barcelona voittamaan Münchenin Bayernin nykyisellä voimallaan. Viime kauden Mestarien liigan välierissä Barcelona voitti Münchenin Bayernin suurilla pisteillä, eikä joukkueella ollut tilaa vastahyökkäykseen. Voiko Barcelona tavata Bayern Münchenin uudelleen tänä vuonna? Mitä tuloksia he pelaavat.

Poster un Commentaire! :: Envoyer à un Ami!
A Propos
Liikunta tekee ihmiset onnelliseksi, onnellinen saa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, hyvällä tuulella, paremmalla keholla

Derniers Articles

Saksan vahvuusetu näkyy jälleen kentällä
Arsenal on ruokkinut William Saliban loistavaa keskuspuolustajaa

Menu

Accueil
Mon Profil
Galerie d'Images
Archives
Envoyer un Email

Amis

Liens


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page