BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager


Terveys tulee urheilusta

21/11/2020 - Tämä peli parantaa AS Monacoa tai heikentää Paris Saint-Germainia

Ligue 1: n kaudella 2020-21 Paris Saint-Germain voitti useita peräkkäisiä pelejä ja oli listan kärjessä. 11. kierroksessa Paris Saint-Germain 2-3 hävisi AS Monacolle. Järkyttynyt loppu teki yleisöstä hieman uskomattoman. Kylian Mbappé teki kaksi peräkkäistä maalia alkupuoliskolla, mutta valitettavasti hän ei silti voinut tuoda joukkueelle voittoa. Pelin 60. minuutilla Neymar Jr pukeutui pelaamaan Paris Saint-Germain pelipaita, mutta valitettavasti hän ei onnistunut saamaan maalia.

Viime kauden päättymisen jälkeen Paris Saint-Germain lähetti keskuksen Edinson Cavanin ja keskuspuolustajan Thiago Silvan. Paris Saint-Germainilla on erinomaiset hyökkääjät, mutta keskikenttä- ja puolustuspelaajat ovat liian heikkoja. Paris Saint-Germainin kaltaisen tilanteen edessä, kun vastustajan hyökkääjät ovat riittävän hyviä maalin tekemiseksi, heidän on vaikea voittaa peli.

Kylian Mbappé, joka suuteli pelipaidat jalkapallo juhlimaan maalia alkupuoliskolla, seisoi hiljaa kentällä ja katsoi vastustajan juhlivan voittoa pelin jälkeen. Kylian Mbappén kärsimät ovat sanoinkuvaamattomia, kuinka hän voi auttaa joukkuetta? Paris Saint-Germain on kokenut paljon vaikeuksia kauden alussa. Tämän pelin jälkeen harkitsevatko he vakavasti keskikenttäpelaajan allekirjoittamista.

Poster un Commentaire! :: Envoyer à un Ami!
A Propos
Liikunta tekee ihmiset onnelliseksi, onnellinen saa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, hyvällä tuulella, paremmalla keholla

Derniers Articles

Barcelona voittaa viisi peräkkäistä Mestarien liigan ryhmävoitoa monien vuosien jälkeen
Inter Milan voittaa Yhdysvaltain Sassuolo Calcion edistyäkseen toiselle sijalle Serie A: ssa

Menu

Accueil
Mon Profil
Galerie d'Images
Archives
Envoyer un Email

Amis

Liens


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page