BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Beste billige fotballdrakter for barn, voksne | Blog

 
28/5/2024 - Kane vinner den europeiske gullstøvelen for sesongen 2023/24

De fem store ligaene i sesongen 2023/24 har nådd slutten. Bayern-spissen Harry Kane, som bærer nr. 9 billige fotballdrakter, vant den europeiske gullstøvelen denne sesongen med 36 ligamål. Dette er første gang han har vunnet denne æren.

Samtidig vant Kane også tittelen Bundesliga-toppscorer i sitt første år iført en FC Bayern München drakt. Ikke overraskende er Kane også vinneren av Champions League Golden Boot denne sesongen. Kane rangerer for tiden først med Mbappe med 8 mål. I finalen var det bare Vinicius, Rodrygo og Joselu (hver med 5 mål) som scoret ytterligere fire mål for å overgå ham.

Som toppskytter i fotball i dag kan Kane kalles en «Golden Boot Collector». Han har allerede 3 Premier League-gullstøvler, 1 verdenscupgullstøvle, 1 Bundesliga-gullstøvle og 1 europeisk gullstøvle. Det er vanskelig å forestille seg at en skytter som har oppnådd en slik prestasjon har 0 mesterskap så langt, noe som er virkelig hjerteskjærende! Jeg håper Kane kan bryte forbannelsen og realisere ønsket sitt i sommerens europacup!


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


24/5/2024 - Tar over idoltrøya

Etter at Toni Kroos publiserte en lang og kjærlig avskjedsmelding, har hvem som skal arve sin nr. 8 billige fotballdrakter blitt et hett tema. "AS" uttalte at Federico Valverde er ivrig etter å arve nr. 8-trøya til sitt idol Kroos, og Tchouaméni ønsker også å eie denne trøya fordi nummeret hans også er 8 i det marokkanske landslaget.

Real Madrid har mange imponerende tall, og nr. 8 er en av dem. Kroos brukte denne Real Madrid drakt i mer enn 10 år, og i prosessen utviklet han seg gradvis til verdens beste midtbanespiller. Valverde respekterer og beundrer Kroos veldig, så han liker nr. 8 veldig godt.

Akkurat som Vinicius fikk trøyen nr. 7 til sitt idol Cristiano Ronaldo. Arven av nummeret gir billige fotballdrakter en spesiell betydning og representerer også ånden til kontinuerlig forbedring av de største spillerne i Real Madrids historie. Selv om han bare er 25 år gammel, er Valverde allerede en av de mest seniorspillerne i Real Madrid. Når det gjelder kvalifikasjoner, er Valverde, den fremtidige kapteinen til Real Madrid, fullt kvalifisert!


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


   
A Propos

Leter du fortsatt etter billige fotballdrakter? bestedraktbutikk er dedikert til å tilfredsstille din lidenskap!

Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 6
      Précédent | Suivant