BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Missa inte ishockeytröjan

Description

Det finns alltid en hockeytröja som är din favorit


Mes Liens

» Accueil
» Mon Profil
» Archives
» Amis

Toronto Maple Leafs inleder en bra spelatmosfär

Så länge som Toronto Maple Leafs vinner grundserien kommer alla i laget att vara nöjda. Toronto Maple Leafs huvudtränare sa att de behöver en vinst oavsett vem motståndaren är, och att de behöver ett rekord för normal säsong. Leafs på Toronto Maple Leafs Tröja ger spelarna självförtroende när de avslutar New Jersey Devils 13-matchers segerserie.

Om NHL:s enastående lag i grundserien är New Jersey Devils, har de ett rekord på 13 raka segrar. Det här är en vinstsvit som inget annat NHL-lag har genomfört ännu, men New Jersey Devils har liknat vinstsviten i lagets historia. Den röda New Jersey Devils Tröja är väldigt uppenbar i spelet, så spelarnas prestation har också uppmärksammats av fansen. New Jersey Devils förlorade med 1-2 mot Toronto Maple Leafs i den här matchen, och den förstnämnda tog helt enkelt inte tillfället i akt att göra oavgjort match. Det var New Jersey Devils andra förlust för säsongen, den första var en förlust mot Washington Capitals. Faktum är att New Jersey Devils hade en chans att kvittera, men det första målet underkändes. Så det påverkade lagets momentum direkt, och nästa match gjorde att New Jersey Devils-spelarna var i dåligt skick.

Toronto Maple Leafs ville behålla stämningen i det här spelet, de gillade alla känslan av att vinna. Och för New Jersey Devils hatar de att förlora lika mycket som vilket NHL-lag som helst. Båda lagen hoppas på att uppnå ett bra resultat i grundserien och gå vidare till slutspelet, men Toronto Maple Leafs och New Jersey Devils gick inte vidare till finalen i de senaste slutspelen.

http://bloglovin.com/@alskartroja99

http://alskartroja.blogaholic.se/

 


Posted: 13:53, 24/11/2022
Commentaires (0) | Ajouter une commentaire | Lien

Chicago Blackhawks kapten Jonathan Toews oroar sig efter matchen

En match i grundserien är över, men resultatet påverkar två deltagande lag. Den vinnande Carolina Hurricanes applåderade den unge målvakten Pyotr Kochetkov, och förlorande Chicago Blackhawks-kapten Jonathan Toews uppmuntrade spelarna. Jonathan Toews är ivrig efter att se fansen vifta med Chicago Blackhawks Tröja när laget försöker göra framsteg.

Alla ögon var på målvakten Pyotr Kochetkov, som gjorde 27 räddningar. Även om Pyotr Kochetkovs Carolina Hurricanes Tröja ständigt skavde mot isen, var han glad över att kunna ge sitt lag vinsten. Chicago Blackhawks hade fyra kraftfulla mål i matchen, men alla blockerades av motståndarmålvakten Pyotr Kochetkov. Resultatet av matchen var att Carolina Hurricanes slog Chicago Blackhawks med 4-0. Efter matchen uppmuntrade kapten Jonathan Toews sina lagkamrater att inte ägna för mycket uppmärksamhet åt resultatet. Förlusten av ett spel förnekar inte lagets ansträngningar, de kan bara absorbera fler möjligheter från spelet. Jonathan Toews sa att så länge de fortsätter att förbättras i rätt riktning kommer de att se de resultat de vill ha.

Styrkan i Carolina Hurricanes har ökat markant de senaste säsongerna, vilket är oskiljaktigt från lagets planering och förändringar. Tack och lov har Chicago Blackhawks kapten Jonathan Toews återhämtat sig från sin personliga sjukdom och vill hjälpa laget den här säsongen. Efter matchen hade Jonathan Toews också sina egna problem. Han hade sett glansen av Chicago Blackhawks som vann mästerskapet, och han måste också uppleva svårigheterna med lagets återkomst till toppen. Nu behöver Chicago Blackhawks fortfarande spelare att arbeta tillsammans innan de har en chans att ta med sig mästerskapet till laget igen.

 


Posted: 15:48, 15/11/2022
Commentaires (0) | Ajouter une commentaire | Lien

<- Précédent | Suivant ->