BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

fotbollstrojor med tryck

Accueil :: Profil :: Archives :: Amis

Brasilien 4-1 Sydkorea, segern var beseglad i paus

Den 5 december, Brasilien 4-1 Sydkorea i VM kvartsfinal. I den första halvleken gjorde Brasilien redan 4 mål, fansen i fotbollströjor Brasilien såg nästan hela matchen med leenden.

7:e minuten inledde Brasilien ett anfall. Vinicius gick omarkerad och gjorde mål med ett skott. 11:e minuten, sydkoreanska foul i straffområdet och domaren gav en straffspark. Neymar gjorde det. 17:e minuten, Hee-Chan Hwang i den fotbollströjor Sydkorea, tog ett långskott från utsidan, men räddades av målvakten Alisson. 29:e minuten spelade Brasilien ett underbart samarbete i straffområdet. Richarlison fick assisten från Thiago Silva och gjorde enkelt mål. 37:e minuten, Brasilien inledde ett anfall igen, Paquetá tryckte och gjorde mål. Brasilien 4:0.

47:e minuten räddades Son Heung-Mins skott av Alisson. 76:e minuten sköt Paik Seung-Ho utanför straffområdet och gjorde mål. I slutändan, Brasilien 4-1 Sydkorea, framgångsrikt avancerade till kvartsfinal i VM i Qatar. De kommer att möta Kroatien i kvartsfinalen.

Posté le 7/12/2022 ā 06:16