BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Hier zijn je favoriete voetbalnieuws en truien Accueil | Profil | Archives | Amis
Geen enkel voetbalshirt is geen goede fan

Atletico Madrid verliest met 0-2 van streek22/2/2021

La Liga ronde 24, Atletico Madrid speelde thuis tegen Levante. Morales scoorde in de eerste helft, Suarez scoorde uit een vrije trap in de tweede helft en De Frutos scoorde in blessuretijd. Uiteindelijk verloor Atletico met 0-2. Levante versloeg de eerste uitwedstrijd in de geschiedenis van La Liga. Atletico Madrid.

In de eerste helft, in de 7e minuut, lanceerde Rocina een aanval met een lange pass vanaf de verdedigingshelft. Morales brak in het strafschopgebied en duwde het doel van de basislijn. In de 14e minuut ging Jimenez direct het strafschopgebied in en schoot Suarez vanuit een kleine hoek en werd gered door Cardenas. Vervolgens maakte Correa een hoekschop en kopte Felipe het doel hoog. In de 21e minuut keerde Felipe een pass terug, en het afstandsschot van Jimenez werd gered door Cardenas. In de 29e minuut maakte Lodi een setbal vanaf de voorkant en werd de kopbal van Kondobia in beslag genomen door Cardenas.

In de 30e minuut stak Levante's Rocina voor vanaf links en werd geblokkeerd. In het gevecht aan de rand van het strafschopgebied kreeg Morales de bal en sloeg het doel. De voetbal raakte Felipe en veranderde de lijn een beetje. Vlieg in het doel, Levante leidt met 1-0. In de 32e minuut maakte Kondobia een lange pass vanaf de verdedigingshelft, Felix sloeg een volley het strafschopgebied in en schoot hoog. In de 37e minuut plaatste Lodi een pass van linksvoor en Felipe kopte Cardenas. In de 41e minuut maakte Lodi een hoekschop en maakte Jimenez een kopbal mis. Aan het einde van de helft hadden de twee ploegen geen prestaties en speelden tijdelijk 0-0 gelijk.

De twee teams pasten hun status aan in de tweede helft en bleven strijden. In de 46e minuut maakte Levante een diagonale pass van rechts naar links van het strafschopgebied. Rocina sloeg de bal naar de tribune. In de 50e minuut ging Suarez rechtdoor en Lodi's push werd geblokkeerd vanaf de basislijn. In de 52e minuut maakte Lodi een hoekschop en zijn teamgenoot Jimenez, gekleed in een Atlético de Atlético Madrid voetbaltenue, maakte van de gelegenheid gebruik om de kopbal te gebruiken om boven de lat te schieten en verspilde het doel. In de 57e minuut nam Suarez een vrije trap en raakte direct het doel. De bal knalde na het raken van de doelpaal. In de 67e minuut sloeg Felix opzij en werd gestopt door Cardenas. In de 72e minuut viel Hermoso aan en werd geconfisqueerd door Cardenas.

In de 75e minuut sneed Lemarne naar de top van de boog en schoot laag en miste de basislijn. In de 81ste minuut maakte Llorente een voorzet en maakte Dembélé een kopbal misser. In de 86e minuut nam Lemar een directe vrije trap en werd in beslag genomen door Cardenas. In de 89e minuut ging Felix rechtstreeks het strafschopgebied in en Dembélé zou de basislijn moeten duwen en missen. In de eerste minuut van de blessuretijd maakte Suarez een pass vanaf rechts, en Lemar sloeg een volley vanaf de voorkant van het strafschopgebied en werd gered door Cardenas. In de laatste minuut van de blessuretijd kwam Oblak naar het strafschopgebied van Levante om deel te nemen aan de hoekschopaanval. Nadat de bal was weggestuurd door de verdediger, nam Llorente de bal en passeerde het strafschopgebied en werd onderschept door De Frutos met het nr. 18-Goedkope voetbaltenues. De Frutos dreunde de bal snel naar het voorhof en schoot de bal van ver in het onverdedigde doel. Levante versloeg uiteindelijk Atletico Madrid met 2-0, maar Atletico Madrid verloor onverwachts in dit duel. De bal.