BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Celé město je nadšené a šťastné.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Paris Saint-Germain vyhrává 2: 1 Marseille

Posté le 15/1/2021 ŕ 13:54 - poster un commentaire

Francouzský Superpohár byl zahájen mezi Paris Saint-Germain a Marseille. V první polovině vstřelil Icardi první gól za Paris Saint-Germain. Ve druhé polovině Icardi udělal penaltu. Neymar zaznamenal penaltu, aby rozšířil vedení. Payer před koncem stáhl gól Marseille a nakonec Paris 2 -1 porazil Marseille a 8krát za sebou vyhrál francouzský Superpohár.

Na začátku prvního poločasu, v 17. minutě, Di Maria zahrával volný kop z pravé spodní čáry a Icardiho hlavička spodní čáru minula. Ve 22. minutě Paredes z Paris Saint-Germain dribloval míč přímo do pokutového území, Mbappe zaklepal, Icardi tlačil a skóroval, ale rozhodčí pískal pro ofsajd a míč byl prohlášen za neplatný. V 29. minutě Marchinhos udělal dlouhou přihrávku ze zadní části hřiště a Mbappe rychle odpověděl. Tváří v tvář brankáři a vstřelil branku, ale rozhodčí a video asistent rozhodčího zapískali, že branka byla po komunikaci v ofsajdu. V 39. minutě Di Maria po dlouhém pasu z pokutového území. Icardi zamířil k bodu uprostřed. Poté, co se Mandanda vrhl a pustil, míč zasáhl brankovou tyč a vyskočil. Icardi, oblečený v Fotbalový Dres Paris Saint-Germain č. 9, se vrhl k cíli. Míč byl vystřelen do branky a Paris Saint-Germain vedl 1-0. V době zastavení oba týmy neskórovaly.

Oba týmy tvrdě soupeřily ve druhé polovině. Ve 48. minutě Nagatomo Yuto prošel středem a Radonicova střela byla zblokována. V 53. minutě se Tovan po ukradnutí míče v zadní části hřiště dostal do pravé strany pokutového území s míčem a Navas zasáhl boční síť útokem malého úhlu. V 70. minutě Neymar zahrával volný kop z předního soudu a byl blokován zdí. V 78. minutě si Neymar a Mbappe opakovaně klepli a střelu Herreru z horní části oblouku zablokoval obránce. V 80. minutě Paredes vyrazil nízko poté, co Verrati skóroval, ale minul základní čáru. Oba týmy napjaly nervy a nedaly si navzájem žádnou šanci.

Až do 81. minuty dělal Paris Saint-Germain dlouhou přihrávku ze zadního pole. Icardi vnikl do pokutového území a byl svržen střídajícím brankářem Marseille. Rozhodčí udělil pokutový kop a poté šel na vedlejší kolej, aby potvrdil, že VAR svůj trest potvrdil. Známá hvězda Neymar provedla pokutový kop a Paris Saint-Germain vedla 2: 0. Neymar, který se vrátil po zranění, je stále velmi silný. V 89. minutě, než Towan zaklepal na bránu, zatlačil Payer v Fotbalové Komplety č. 10 z malého úhlu míč do brány. Marseille stáhl gól, 1-2. V 5. minutě po zranění přihrál Paye míč do šestnáctky a Tovan volejbal vysoko. Nakonec Paris porazila Marseille 2: 1.


« Précédent :: Suivant »

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page