BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

» Archives
» Amis

Antingen vinna eller eliminera

NHL-omstart-evenemanget gick smidigt denna månad och spelet gick in i sin mest brutala dag. För i dagens sex matcher kommer det vinnande laget in i slutspelet och det förlorande laget kan elimineras.

Bland dem är Toronto Maple Leafs vs. Columbus Blue Jackets en avgörande match för Toronto Maple Leafs. De kommer fram om de vinner spelet och de elimineras om de förlorar. Kanske spelet gillar att skämta om Toronto Maple Leafs. Under spelet tog Columbus Blue Jackets-spelaren som bär en Billiga NHL Tröjor Toronto Maple Leafs fel och tog 3-0 ledning med bara 6 minuter kvar i matchen. Det tvingade också Toronto Maple Leafs att starta en kontring i denna desperata situation. Efter att ha bytt målvakten gjorde lagkamraterna också två mål, vilket gav laget hopp.

Spelet gick också in på övertid, bär Toronto Maple Leafs Tröja, de spelade en utmärkt kontrast. Laget som vänt efter att ha fallit bakom med 3 mål i slutet av andra halvlek besegrade så småningom Columbus Blue Jackets 4-3.

Posted: 17:35, 8/8/2020